Beheer

Dit is een bijdrage van HPE
Cloud
Profiteren van edge computing

Profiteren van edge computing

Het benutten van edge computing is een zakelijke vereiste.

22 mei 2023
Door: HPE, partner

Het benutten van edge computing is een zakelijke vereiste.

Uw organisatie draait op data - en veel daarvan. Vandaag de dag worden enorme hoeveelheden data gegenereerd vanaf computers, applicaties en Internet of Things (IoT) apparaten die zich op de edge bevinden. Om deze data effectief te kunnen benutten, moet digitale transformatie zich richten op het verminderen van de latentie, kosten en andere inefficiënties van de verwerking van edge data.

Edge computing, stelt u in staat om in real-time effectief inzichten uit uw data te halen om succesvolle bedrijfsresultaten te leveren. Met een modern netwerk geïntegreerd in de edge-infrastructuur, kunt u data verzamelen, verwerken en analyseren waar het wordt gecreëerd, terwijl u informatie levert waar het nodig is - zonder tijd en geld te verspillen aan het verplaatsen van enorme hoeveelheden data van en naar datacenters en hybride clouds. Dit helpt u op zijn beurt om de flexibiliteit, veerkracht en consistentie van uw data aanzienlijk te vergroten terwijl u latentie en kosten vermindert.

Hoe u edge computing kunt benutten kunt u lezen in onze Engelse whitepaper 'How to securely connect and analyze your edge data'  

Reactie toevoegen