Overslaan en naar de inhoud gaan

Profiteren van edge computing

Uw organisatie draait op data - en veel daarvan. Vandaag de dag worden enorme hoeveelheden data gegenereerd vanaf computers, applicaties en Internet of Things (IoT) apparaten die zich op de edge bevinden. Om deze data effectief te kunnen benutten, moet digitale transformatie zich richten op het verminderen van de latentie, kosten en andere inefficiënties van de verwerking van edge data.

Edge computing, stelt u in staat om in real-time effectief inzichten uit uw data te halen om succesvolle bedrijfsresultaten te leveren. Met een modern netwerk geïntegreerd in de edge-infrastructuur, kunt u data verzamelen, verwerken en analyseren waar het wordt gecreëerd, terwijl u informatie levert waar het nodig is - zonder tijd en geld te verspillen aan het verplaatsen van enorme hoeveelheden data van en naar datacenters en hybride clouds. Dit helpt u op zijn beurt om de flexibiliteit, veerkracht en consistentie van uw data aanzienlijk te vergroten terwijl u latentie en kosten vermindert.

Hoe u edge computing kunt benutten kunt u lezen in onze Engelse whitepaper 'How to securely connect and analyze your edge data'

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in