Overslaan en naar de inhoud gaan

Het belang van samenwerken met brokers in de IT

Goodzo werkt veel met vaste partners en brokers. Zeker in de huidige markt is dat heel belangrijk. Een daarvan is HeadFirst, waar Goodzo al jarenlang mee samenwerkt om IT-consultants bij grote opdrachtgevers te laten werken. Florine Onderwijzer is Managing Director Professional- & Partners Services bij HeadFirst Group. We vroegen haar naar de waarde van deze samenwerking en waarom Goodzo en HeadFirst zo goed met elkaar matchen.

Mijn rol is gericht op het continu verbeteren en borgen van de dienstverlening die wij aan zzp’ers en partijen als Goodzo leveren. Op die manier ben ik ook betrokken bij de samenwerking met Goodzo, waarvan inmiddels een behoorlijk aantal IT-professionals bij de Rabobank werkt. Rabobank heeft ons gekozen als een van de partijen die het sourcen van flexibele werkkrachten uit handen neemt. Goodzo had zelf ook al een goede relatie met de Rabobank, en op die manier zijn we samen gaan werken. Dat doen we al sinds 2015, toen we de eerste succesvolle plaatsing konden vieren.

Het intermediaire label 'HeadFirst' is onderdeel van de gelijknamige marktleidende HR-tech dienstverlener HeadFirst Group, in combinatie met ons grootste platform voor professionals 'Select' bieden we de juiste balans tussen tech en touch. Dat drijft onze groei en vormt ons wereldbeeld. Dat drijft onze groei en vormt ons wereldbeeld. En die visie past ook heel erg bij Goodzo. Je moet de techniek voor je laten werken, maar persoonlijke interactie blijft essentieel om ervoor te zorgen dat de samenwerking tussen ons, opdrachtgevers en professionals zo goed mogelijk verloopt.

‘De band die je samen opbouwt is bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van de IT-professionals’

De kracht van deze samenwerking zit in ons partnership. We trekken samen op om succesvol te zijn, iets waar de IT-consultants van Goodzo ook een grote rol in spelen. Zij zijn het uiteindelijk die met hun skills bepaalde behoeftes van de opdrachtgever aanvullen. Goodzo investeert daarnaast flink in relaties met klanten, dat helpt bij het verkrijgen van gunningen. Juist ook als die organisaties met een intermediair werken. De band die je samen opbouwt is bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van de professionals die je levert.

De accountmanagers van Goodzo spelen daar een grote rol in. Als je goed weet waar de behoeftes van een mogelijke opdrachtgever liggen, kan je daar vervolgens beter op inspelen door de meest passende kandidaat voor te stellen. En wij als HeadFirst helpen daar natuurlijk ook bij, we combineren onze kennis om tot de allerbeste matches en dus ook gunningen te komen.

Wat mij opvalt in het dit partnership is dat er altijd een positieve balans is tussen de commerciële insteek en het oog voor de persoonlijke relatie. Richting mij, maar ook richting de IT-consultants van Goodzo zelf. Goodzo wil altijd beter worden en is heel bewust bezig met het uitbouwen van de business. Dat herken ik heel erg bij HeadFirst: de drive om te innoveren, om je mensen beter te maken en daardoor ook succesvol te willen en kunnen zijn.

‘Er is nog heel veel potentie om deze samenwerking verder uit te bereiden’

Ik vind het heel erg mooi om te zien dat we blijven investeren in onze samenwerking. Door goed contact zijn we weer een stuk succesvoller geworden. Zo zie ik het partnership: beter worden door te investeren in elkaar.

En het mooie is: er is nog meer mogelijk. Via Select bieden we direct toegang tot opdrachten van meer dan driehonderd opdrachtgevers. Er is dus nog veel potentie om onze samenwerking verder uit te bereiden. De aantallen zijn er, het goede contact is er: wat mij betreft werken we nog lang samen aan een succesvolle toekomst.”

Goodzo is gevestigd in Zoetermeer, IT-partner van bedrijven en organisaties en leidt sinds 2013 empathische mensen op tot professionals die bedrijven en organisaties helpen zoeken naar de ideale IT-oplossing. Meer weten? Klik hier.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in