Overslaan en naar de inhoud gaan

Een optimale customer experience. Maar waar begin je?

Hilti deelt de successen, maar ook de tegenslagen van de transformatie van de customer journey bij Hilti.

Voor steeds meer bedrijven is de customer experience (CX) een van de belangrijkste strategische pijlers van dit moment. Een goede ervaring leidt tot meer conversie, omzet en loyaliteit. Werk aan de winkel dus, maar waar begin je? Luister mee tijdens het
EY transformatie webinar waarin Jean-Louis Keraudren, Corporate Head of Customer Experience bij Hilti, de successen, maar ook de tegenslagen deelt van de transformatie van de customer journey van Hilti.

Datum: 10 september 2021
Tijd: 08.00 – 09.00 uur
Locatie: Live-stream

Inhoud webinar

In dit webinar delen we ook de laatste trends op het gebied van customer experience en komen de volgende elementen van een digitale transformatie aan bod:

  • Data
  • Technologie
  • Change Management

Sprekers:

Jean-Lois Keraudren
Jean-Lois Keraudren

Jean-Louis Keraudren

Jean-Louis is Corporate Head of Customer Experience bij Hilti, Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van gereedschappen en oplossingen in de bouw en actief in 120 landen. Jean-Louis is een Customer Experience-evangelist en is ervan overtuigd dat CX het strijdtoneel is voor concurrentie, zowel in de B2C- als de B2B-markt.

Sacha Ghurahoo
Sacha Ghurahoo

Sacha Ghurahoo

Sacha is senior Manager bij EY. Ze adviseert en helpt organisaties bij het verbeteren van klantgerichtheid, digitalisering en innovatiekracht. Zorgt dat bedrijven flexibeler en beter voorbereid zijn op de toekomst.

Bent u een CTO, CIO, CMO, COO bij een middelgrote organisatie of in uw functie dagelijks bezig met de customer experience binnen uw bedrijf? Praat dan mee tijdens dit webinar.

Aanmelden:

Meld u hier gratis aan voor deelname aan dit webinar

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee