Overslaan en naar de inhoud gaan

8 redenen waarom u Connections as a Service nodig heeft

Volgens een recent onderzoek zullen meer dan 30% van de organisaties in 2022 vier of meer producten van API Management vendors in huis hebben. Tel hier de leveranciers van andere integratie middelen en technieken bij op en we zitten al snel op zo’n 5-6 verschillende leveranciers/oplossingen.
Oplossingen die we gebruiken om niet alleen onze eigen data en applicaties te ontsluiten, maar ook de gegevens van onze partners, de overheid en vele anderen.

Want een organisatie waar de integratie strategie op orde is kan snel schakelen omdat de beschikbaarheid van data geen probleem is, toch?

Het wordt echter een probleem als al die integraties en API’s opgeslagen worden in de producten van 6 verschillende leveranciers. Want welke API of integratie is het meest up-to-date? Welke is er veilig, goedgekeurd voor gebruik buiten de grenzen van een applicatie, afdeling, gebouw of zelfs land? En wie is verantwoordelijk voor het resultaat van een integratie die wel dezelfde naam heeft, maar misschien helemaal niet hetzelfde is? Integraties in 6 verschillende producten opslaan en beheren is niet alleen onhandig, het is op de lange duur buitengewoon verwarrend voor iedereen die applicaties bouwt op basis van al deze integraties. En dus moet u beslissen; opnieuw silo’s inrichten met verschillende API- en integratie management producten? Of, net als u met applicaties al doet, de verantwoordelijkheid bij één partij neerleggen en alle API’s of welke andere vorm van integratie dan ook, simpel weg als Connections as a Service (CaaS) afnemen bij één leverancier. Maar wat zijn dan precies de voordelen? En wegen die wel op tegen de nadelen van 6 verschillende producten van verschillende leveranciers waarvoor u verschillende contracten, opleidingstrajecten en helpdeskprocedures voor moet inrichten? Beslis zelf.

1. Time-to-Value: Connections as a Service biedt een zeer korte time-to-value omdat wij eenvoudig en snel verbindingen aan kunnen bieden op basis van herbruikbare assets, templates en integraties.

2. Risk Mitigation: Connections as a Service biedt vooraf geconfigureerde verbindingen die het risico op fouten tijdens de configuratie van de verbindingen verminderen. Daarnaast biedt Connections as a Service een hoge mate van bescherming voor de geconfigureerde integraties en verbindingen.

3. Ondersteuning voor Low-No Code Integration Development: Naast ondersteuning van no-/low-code ontwikkeloplossingen, zijn met Connections as a Service alle integraties out-sourced / out-tasked. Er zijn intern geen ontwikkelaars nodig om integraties tussen toepassingen te bouwen waarmee citizen developers snel nieuwe applicaties kunnen bouwen.

4. Gebruiksgemak: Met Connections as a Service wordt gebruik gemaakt van vooraf gebouwde connectoren en integraties. Dit verkort drastisch de tijd die nodig is om volledig functionele integraties te leveren. Zo werkt u langzaam toe naar een Composable Enterprise van digitale bouwstenen.

5. Veilig: Connections as a Service garandeert veilige end-to-end verbindingen dankzij de Enable U Cloud-connector, een API Gateway die zorgt voor de beveiliging van de gegevens die door het Connections as a Service platform bij elkaar gebracht worden.

6. Verminderde complexiteit: Met Connections as a Service is de complexiteit van integratie en het integratieplatform niet langer uw zorg. Alles, inclusief de integratiestromen, wordt ontwikkeld, ondersteund en gemonitord door Enable U.

7.Agile: De managed services-afdeling van Enable U biedt de klant meer snelheid en flexibiliteit omdat ze voorgestelde wijzigingen in het ecosysteem voor bedrijfsintegratie snel kunnen aanpassen.

8. Vaste kosten en gegarandeerde service: U weet precies wat u betaald. Geen verrassingen en de zekerheid dat u ten allen tijden de diensten kunt bieden die u met uw gebruikers heeft afgesproken.

Wilt u meer informatie over Connections as a Service? Lees hier meer.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in