Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de mogelijkheden van schaalbare data-driven IT-infrastuctuur

Klanten zijn veeleisender geworden, en het is aan de organisaties binnen de retail om bij te benen met deze veranderende eisen. Maar voor veel organisaties is dat allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Waar moeten ze überhaupt beginnen? Klanten verwachten tegenwoordig dat organisaties transparant zijn over hun supply chain en voorraadbeheer, waardoor het dus van belang is dat er real-time inzicht wordt gecreëerd.

Naast deze transparantie is het ook wijs als organisatie het koopgedrag van de consument in de gaten houden. Zo wordt er tegenwoordig een stuk meer online gewinkeld dan tien jaar geleden. Het is essentieel voor organisaties om de mogelijkheid te hebben direct te anticiperen op veranderingen binnen de markt, waardoor ze kunnen voldoen aan de schommelende klantwensen.

Waarde van een datacenterplatform

De snelle transformatie van de retailsector leidde tot een groei van datacreatie en -gebruik. En dat zorgden voor een probleem: retailers hebben namelijk vaak moeite om de groeiende hoeveelheden data te blijven beheren. Veel organisaties werken nog met verouderde software die het tempo van de digitale transformatie simpelweg niet aan kan. Het is belangrijk dat ze de juiste tools, clouds, netwerken en middelen krijgen voor ondersteuning. Denk hierbij aan een wereldwijd datacentrumplatform waar bedrijven contact kunnen leggen op alle plekken waar zij aanwezig zijn zoals online kanalen en bedrijfsfuncties. Digital Realty speelt in op deze behoefte en biedt retailers een platform aan waar zij dit kunnen doen. Met behulp van hun datacenterplatform PlatformDIGITAL® krijgen organisaties ondersteuning om hun klanten de gewenste ervaring te geven. Daarnaast biedt Digital Realty het PDx-model aan om retailers beter te ondersteunen in hun digitale transformatie. Zo kunnen bedrijven hun concurrentie elke stap voor zijn.

PlatformDIGITAL® en PDx-model

Met het datacenterplatform PlatformDIGITAL® ondersteunt Digital Realty retailers door bedrijven en organisaties van verschillende branches samen te brengen in connected data communities. Het platform verbindt meer dan 700 connectiviteitsproviders in meer dan 280 datacenters over de hele wereld met elkaar en biedt real-time inzichten aan. PlatformDIGITAL® ondersteunt gegevensuitwisseling en stelt organisaties in staat om zich aan te sluiten bij verbonden gemeenschappen binnen de gegevenscentra. Zo kunnen retailers beter zicht krijgen op hun distributienetwerken, en dus de gewenste real-time inzichten leveren.

Naast PlatformDIGITAL® is Digital Realty nog een stap verder gegaan met de ontwikkeling van het Pervasive Datacentre Architecture (PDx)-model. Het PDx-model is een bibliotheek van blauwdrukken en gegevens over softwaremodules. Het model kan bedrijven ondersteunen bij diverse dingen zoals data gravity-beperkingen verwijderen, het mogelijk maken van werkflowstreams en het integreren van virtuele omgevingen dichtbij data-uitwisseling hubs. De uitleg van het model staat duidelijk uitgelegd in het PDx™ Oplossingsoverzicht. Als bedrijven hun concurrentie voor willen zijn, dan is het dat dus onmisbaar.

banner
banner

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in