Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijven en data samenbrengen: Een nieuw merk voor Digital Realty

Een datacenter is meer dan een plek waar gegevens worden opgeslagen - het is een ontmoetingsplaats waar bedrijven samenkomen en gemeenschappen worden gevormd. Datacenters staan aan de basis aan alles wat de digitale wereld van vandaag de dag aandrijft. Met onze nieuwe merknaam en identiteit benadrukken we het hart en de kern van Digital Realty: een wereldwijd merk met lokale expertise, klaar om de wensen van onze wereldwijde klanten nu en in de toekomst te ondersteunen.

We streven ernaar om de technologische wereld te voorspellen, vooruit te helpen en ons hierop aan te passen. Dit doen we door het belang van data te verkennen, en door te onderzoeken hoe en waarom data wereldwijd een cruciaal zakelijk onderwerp is. Als customer-first bedrijf zit het in ons DNA om een veilig en open ontmoetingsplaats te zijn voor alle bedrijven, technologieën, en data, in alle soorten en maten, uit elke industrie. We bieden een vertrouwde en beschermde plaats waar bedrijven samenwerken en innoveren op het gebied van data. We hebben onze klanten altijd ondersteund bij hun ontwikkeling tot de digitale bedrijven en merken die ze vandaag de dag zijn. Nu is het tijd om samen met hen óns merk te ontwikkelen.

Een ontmoetingsplek voor data

Nu de wereldwijde digitalisering doorzet, zien we een verschuiving in de prioriteiten van onze klanten. De hoeveelheid gegevens die tegenwoordig wordt gecreëerd blijft groeien - grotendeels aangedreven door Data Gravity. Volgens onze Data Gravity Index DGx™ creëren bedrijven tegen 2024 gegevens met een snelheid van 1,4 miljoen gigabyte per seconde. Ondernemingen van elke omvang moeten de waarde van deze gegevens benutten. Gegevens vormen immers de basis van nieuwe inzichten, en deze inzichten helpen onze wereld op gedurfde, nieuwe manieren vooruit: van het aanpakken van de klimaatcrisis tot de ontwikkeling van levensreddende vaccins.

Deze verschuiving vereist zowel een lokale als wereldwijde aanpak. Een wereldwijd platform waar klanten zich kunnen vestigen waar nodig, met expertise ter plaatse om lokaal te ondersteunen. Met PlatformDIGITAL®, ons wereldwijde datacenterplatform, bieden wij klanten een veilige ontmoetingsplaats voor hun gegevens, waar gegevens worden uitgewisseld, geoptimaliseerd, verbonden en gecontroleerd op zowel lokaal als wereldwijd niveau. Met dit platform hebben klanten toegang tot de connected datagemeenschappen die voor hen van belang zijn, en kunnen zij hun digitale transformatieproces voortzetten en wereldwijd uitbreiden via een footprint van meer dan driehonderd datacenters.
Dit was een van de uitgangspunten bij het ontwikkelen van onze nieuwe visuele identiteit. Het nieuwe logo staat voor een ontmoetingsplaats waar bedrijven, technologieën en gegevens samenkomen. Het staat voor een betrouwbare en veilige plek die flexibiliteit biedt aan onze klanten: waar in de wereld zij zich ook bevinden, wij zijn er voor hen.

De data van vandaag bepaalt de innovatie van morgen

Zodra data wordt gegenereerd, wordt deze uitgewisseld op een wereldwijd platform - een ontmoetingsplaats - en komt innovatie tot leven. Denk aan alle technologische vooruitgang waar we vandaag de dag profijt van hebben, dit komt allemaal door data: evolutionaire AI, autonoom rijden, robotchirurgie. 'Waar morgen samenkomt' is fundamenteel voor de identiteit van Digital Realty. We blijven investeren in PlatformDIGITAL® om onze klanten te ondersteunen in de ontwikkeling van nieuwe innovaties in nieuwe markten.

Klaar voor de toekomst

De wereld blijft groeien, net als onze klanten. De afhankelijkheid van technologie, data en connectiviteit zorgt voor nieuwe, efficiënte manieren om samen te komen. Met een opgefrist merk weerspiegelen we waar Digital Realty voor staat: een plek die veilig en beschermd is, maar toch open en flexibel. Het nieuwe merk reflecteert op het verleden, maar duidt ook op verandering in de toekomst. Digital Realty staat voor de samenwerkingen die essentieel zijn om de wereld samen vooruit te helpen - een plek waar morgen samenkomt.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in