Overslaan en naar de inhoud gaan

3e editie van de Devoteam G Cloud Day brengt je up to speed over data & AI

Op 6 juni 2023 organiseert Devoteam G Cloud de derde editie van haar jaarlijkse Devoteam G Cloud Day. Het evenement brengt je in contact met topexperts uit het data en cloud vakgebied en met andere bedrijven. Aan het einde van het evenement zijn deelnemers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data, cloud en AI en klaar om hun eigen data-journey te beginnen.

Hier zijn 7 redenen waarom je dit evenement niet wil missen:

? Leer hoe je een roadmap kunt bouwen die gebruik maakt van use cases en je helpt om sneller toegevoede waarde te creëren met je data.

? Ontdek de laatste trends om je data te activeren met AI, inclusief hoe Generative AI zoals Large Language Models (LLM's) de manier waarop we naar business kijken, revolutioneert.

? Leer van experten: luister naar toonaangevende experts op het gebied van data en AI, waaronder vertegenwoordigers van Google, Devoteam en haar klanten zoals Kramp Groep en Hunkemöller, over hoe zij waarde genereren met hun data.

? Breng duidelijkheid in de chaos. Devoteam's PMO zal je vertellen hoe zij uitdagingen aanpakt met een aantal projectmanagement hacks die specifiek gericht zijn op data projecten.

? Ontdek hoe je kunt beginnen met het bouwen van je Analytics Lakehouse op Google Cloud.

? Lessen in Change Management: Leer van Reprise Digital's Data Project over lessen in change management en stimuleer de adoptie van data-tools in je hele organisatie!

? Netwerkmogelijkheden: Maak contact met professionals die dezelfde interesses hebben, deel je ervaringen en leer van de besten.

Voor wie?

De derde editie van Devoteam G Cloud Day vindt plaats op 6 juni bij Google in Amsterdam. Dit evenement is toegankelijk voor bedrijven uit verschillende industrieën. Het evenement is bedoeld voor CXO's, CISO's, verantwoordelijken van Data & Analytics, IT Infrastructuur, BI- en AI-tools.

Wacht niet langer met registeren

Registreren voor Devoteam G Cloud Day 2023 is eenvoudig. Bezoek de website van Devoteam en meld je aan voor het evenement. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Devoteam G Cloud Day
Devoteam G Cloud Day

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in