Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwste Dell Precision bevat AMD Ryzen Threadripper PRO

Het is geen toeval dat we op de 25e verjaardag van Dell Precision één van de krachtigste workstations ooit onthullen. Het begon toen we eerder dit jaar 's werelds meest krachtige 14 inch workstation [i] voorstelden, en afgelopen maand de mobiele workstations van de nieuwe Precision 7000-reeks onthulden. De Precision 7000-reeks beschikt niet alleen over de allernieuwste technologie, maar ook over een nieuwe vormfactor voor DDR5-geheugen die volgens ons de nieuwe industrienorm zal worden.

En zo zijn we vandaag aanbeland bij de presentatie van de Precision 7865 Tower, die is uitgerust met de processoren uit de AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX-reeks. Of je nu werkt aan de nieuwste topanimatiefilm, vooruitstrevende AR-initiatieven ontwikkelt of gigantische datasets analyseert, dit professionele workstation brengt immense kracht, flexibiliteit en betrouwbaarheid samen in één systeem.

De nieuwe Precision 7865 Tower van dichtbij
Tegenwoordig moet je steeds meer werk kunnen verzetten in steeds minder tijd. Dit krachtige, nieuwe workstation biedt full-spectrum prestaties voor uiteenlopende, veeleisende professionele toepassingen, aangedreven door de nieuwste AMD Ryzen Threadripper PRO-processoren. De Precision 7865 Tower is ontwikkeld voor veeleisende taken met meerdere toepassingen en stelt gebruikers in staat om intensieve en complexe werkstromen efficiënter aan te pakken. Hij combineert kloksnelheid (waardevol in interactieve workflows zoals computerondersteund design) met rekenkracht (nodig voor bijvoorbeeld renders of simulaties) en is daardoor een compromisloze drijvende kracht achter datascience, grafisch ontwerp, engineering, grafische vormgeving en VR- en AI-initiatieven.

De Precision 7865 Tower is ontworpen voor ingenieurs, architecten, creators en designers die werken met gemengde workflows. Hij kan namelijk uitgerust worden met tot wel 64 processorkernen, 56 TB opslag, optionele Thunderbolt 3, tot 1 TB DDR4 ECC-geheugen met RMT Pro en een complete programmabundel met professionele grafische opties (graphics tot 32 GB met AMD Radeon PRO W6800 of tot 48 GB met NVIDIA RTX A6000). Met de Precision 7865 Tower kun je tegelijkertijd renderen en creëren zonder in te leveren op prestaties.

Bovendien hoeft meer vermogen zich niet noodzakelijk door te vertalen in meer warmte. Het nieuw ontworpen chassis heeft een zeshoekig ventilatiepatroon met daarin speciale luchtkanalen voor essentiële onderdelen. Dat is niet alleen bevorderlijk voor de thermische efficiëntie, maar ook voor de geluidsprestaties. Zo kun jij focussen op je werk, terwijl het systeem snel en in alle stilte zijn ding doet. Het totaalpakket zit verwerkt in een chassis dat 14% kleiner is dan dat van de Precision 7820 Tower.

Gebruikers zullen merken dat het jarenlange, continue streven naar onderhoudsgemak van Dell wederom weerspiegeld wordt in het Precision 7865-workstation. Voer eenvoudiger onderhoudswerkzaamheden en upgrades uit met handige toegangspunten aan de voor- en zijkant. Binnenin zien we een tool-less interieur en overzichtelijke onderdelen met kleurcode, waardoor je op een meer intuïtieve manier het geheugen, de opslag of grafische kaart kan upgraden wanneer je meer vermogen nodig hebt. Met het oog op de toekomst hebben de ingenieurs van Dell prioriteit gegeven aan upgrademogelijkheden en schaalbaarheid, zodat die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag de dag, maar ook mee kunnen groeien en evolueren met de professionals die het systeem gebruiken.

Bedrijfskritische betrouwbaarheid met een verbeterde gebruikerservaring
De prestaties en productiviteit in uiteenlopende toepassingen en workflows met meerdere threads moeten steeds van hoog niveau zijn. Daarom zijn betrouwbaarheid en veiligheid essentieel. Professionele softwarecertificaten, ondersteund door strenge tests en benchmarks, helpen garanderen dat toepassingen geoptimaliseerd en volledig functioneel zijn. Vooraanstaande partners, zoals het toonaangevende film- en videotechnologiebedrijf Blackmagic Design, zorgen voor een unieke, uitgekiende gebruikerservaring.

“We zien dat klanten, van filmdebutanten tot grote studio’s, DaVinci Resolve Studio in steeds complexere workflows voor beelden met hoge resolutie gebruiken. De technologie die ze nodig hebben moet zowel betrouwbaar als krachtig zijn. De nieuwe Precision 7865 Tower met de AMD Ryzen Threadripper PRO levert topprestaties en complexe berekeningen, waardoor onze klanten beschikken over een krachtig en configureerbaar systeem waarop ze Blackmagic Design Resolve Studio kunnen gebruiken”, aldus Dan May, hoofd van Blackmagic Design.

Bovendien maakt de software Dell Optimizer for Precision het systeem slimmer: hij gebruikt AI om je werkstijl te leren kennen, op je behoeften in te spelen en automatisch toepassingen, gespecialiseerde verslagen en analyses te verbeteren.

Dankzij het doordachte ontwerp van de Precision 7865 Tower heb je eenvoudig toegang tot de binnenkant van de machine, terwijl het vergrendelbare chassis met inbraakdetectie alles netjes beveiligt. TPM 2.0 (trusted platform module) en zelfversleutelende harde schijven bieden een betrouwbare totaaloplossing waarmee gebruikers gevoelige informatie, intellectuele eigendommen en andere vertrouwelijke projecten kunnen beschermen. Als kers op de taart zitten veelgebruikte USB-C- en USB-A-poorten op een handige plek op de voorkant van de Tower. Dankzij de handgrepen kun je hem gemakkelijk verplaatsen als dat nodig is.

Met de Precision 7865 Tower blijven we focussen op oplossingen voor uiteenlopende werkomgevingen en teams. Hij levert hoge netwerksnelheden (1 GB en 10 GB ingebouwd), waardoor thuiswerken nog gemakkelijker wordt en meerdere gebruikers virtueel één toren kunnen gebruiken. Dankzij AMD PRO Manageability levert de Precision 7865 Tower veilig out-of-band en remote beheer. Zo kunnen IT-beheerders de behoeften van werknemers ondersteunen, waar ze ook zijn en werken.

Tot slot
De Dell Precision 7865 Tower is vanaf deze zomer wereldwijd verkrijgbaar. Prijzen worden in aanloop naar de levering aangekondigd. De beste manier om onze 25e verjaardag te vieren, is door grenzen te blijven verleggen en de tools te ontwikkelen die onze klanten nodig hebben om hetzelfde te doen. En dat is precies wat de Precision 7865 Tower doet.

[i] Gebaseerd op een vergelijking van een 45 W CPU in de 5470 vs. in 14 inch workstations van HP en Lenovo. Maart, 2022.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in