Overslaan en naar de inhoud gaan

Dell Technologies benoemt Isabel Moll tot Vice President & General Manager Netherlands

Dell Technologies heeft Isabel Moll benoemd tot Vice President & General Manager Netherlands. Ze zal deze rollen gaan vervullen vanaf half augustus 2021 en volgt hiermee Patrick van de Coolwijk op, die de rol van General Manager in de afgelopen maanden op ad interim basis zeer succesvol heeft ingevuld.

Isabel Moll heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-industrie en werkte hiervoor bij KPMG, waar ze in de rol van Partner voornamelijk klanten in de gezondheidszorg en bij de overheid heeft geadviseerd over hun digitale transformatie en de succesvolle inzet van data-analytics. Voordat Moll in dienst trad bij KPMG, was ze twaalf jaar werkzaam bij Microsoft waar ze aan het roer stond van de Cloud & Enterprise Business. Ze was verantwoordelijk voor het stimuleren van de acceptatie van Azure in de Nederlandse markt en voor het transformeren van het business-model van de verkoop van licenties naar een software-as-a-service- en een cloudconsumptiemodel.

“We zijn blij dat Isabel Dell Technologies binnenkort komt versterken en kijken ernaar uit om haar te introduceren bij onze klanten en partners”, zegt said Claire Vyvyan, SVP Western European Region van Dell Technologies. “De rode draad in Isabel's carrière is het leiden van complexe innovaties en digitale transformaties waarin niet alleen technologie, maar ook processen en mensen van cruciaal belang zijn. Isabel heeft altijd een sleutelrol vervuld bij de transformatie van de organisaties waar ze werkte, evenals bij die van haar klanten.”

Patrick van de Coolwijk, die momenteel op interimbasis de rol van General Manager bekleedt, zal nog tot ten minste het einde van het tweede kwartaal leiding geven aan Dell Technologies Nederland. In Q3 zal Isabel Moll het stokje van hem overnemen als de nieuwe Vice President & General Manager Netherlands.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in