Overslaan en naar de inhoud gaan

De toekomst van IT is hybride

Op 16 november 2021 vindt het jaarlijkse Dell Technologies Forum Nederland weer plaats. De aftrap van dit virtuele event? Die verzorgt CEO Michael Dell zelf! Isabel Moll, de nieuwe algemeen directeur van Dell Technologies Nederland, is hier keynotespreker.

En de bekende presentatrice Astrid Joosten leidt een paneldiscussie. Ook aan entertainment is gedacht met een muzikale afsluiter van wereldformaat. Snelle beslissers die zich meteen inschrijven, maken bovendien kans op het nieuwe boek van Michael Dell.

Onder de noemer ‘The Future of IT is Hybrid’ is er tijdens het forum een reeks sessies over de toekomst van IT. Door de pandemie kwam de digitale ontwikkeling in een hogere versnelling. Veel bedrijven beraden zich nu op de juiste stappen voor de toekomst. Het gaat er vooral om dat ze de juiste workload in de juiste omgeving uitvoeren. Maar waar is dat dan? In de cloud? In een datacenter? Of aan de edge? En doen ze dit in eigen beheer of moeten ze toch kiezen voor een ‘as a service’-model? In deze sessies legt Dell Technologies uit waarom een hybride werkvorm de toekomst heeft.

Feit of fictie
Een supereenvoudige infrastructuur. Altijd het hoogste prestatieniveau. Flexibele implementatieopties voor alle workloads – of ze nu van de egde, de core of de cloud komen. Zomaar een paar mooie doelen voor bedrijven. Er zijn er meer. Een datacenter dat minder complex is. Het IT-budget dat optimaal wordt gebruikt. O ja, en een zo hoog mogelijke productiviteit. Misschien is het niet helemaal reëel om te verwachten dat bedrijven deze doelen allemaal halen. Of toch wel…?

In de sessie ‘Reimagine Outcomes with VxRail and PowerFlex’ legt Nancy Hurley van Dell Technologies op het forum uit dat dit wel degelijk allemaal haalbaar is.

De simpelste weg naar de hybride cloud
Met Dell EMC VxRail en PowerFlex laten bedrijven hun hypergeconvergeerde infrastructuur betrouwbaar en voorspelbaar draaien. Ook krijgen ze ondersteuning voor de volgende generatie technologieën. Dat maakt Hurley duidelijk. Bovendien wijst ze erop dat bedrijven hiermee flexibele opslag- en unieke automatiseringsmogelijkheden hebben.

Veel organisaties kiezen voor deze oplossing vanwege de meer eenvoudige IT-ervaring. Daarnaast is dit de gemakkelijkste weg naar de hybride cloud. Deze sessie is dus ideaal voor bedrijven die ergens tussen hun on-premises infrastructuur en de cloud zijn blijven steken. Of organisaties die nadenken over een overstap naar ‘as a service’-dienstverlening.

Hoe privé zijn die gegevens?
Patrick Eikenaar van Dell Technologies gaat in zijn sessie dieper in op de resultaten van een nieuw onderzoek van Forrester en Dell Technologies. Dat nam de gevaren op het gebied van data onder de loep van bedrijven die geen ‘as a service’-dienstverlening gebruiken. Wat blijkt? Velen van hen gaan niet goed met data om; ze weten niet goed raad met de technologische uitdagingen. En ze hebben de beveiliging meestal niet op orde. Niet handig, want deze data zijn vaak privégegevens van mensen; gegevens die niemand zomaar op straat wil hebben liggen, of daar nou wetten voor gelden of niet.

Eikenaar leert bedrijven dan ook waarom ze snel moeten overstappen op het ‘as a service’-model. Ook legt hij uit welke gevolgen de groei van de ‘as a service’-economie voor data heeft.

Inschrijving voor 16 november van start
Deze en andere sessies tijdens het Dell Technologies forum op dinsdag 16 november geven bedrijven grip op de digitale toekomst. Check de agenda voor alle sessies en tijden. Of registreer meteen. Alle sessies zijn achteraf, na registratie, ook on demand te bekijken.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in