Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzaam ondernemen bij Conclusion: voor iedereen en met elkaar

IT-dienstverlener Conclusion publiceerde onlangs voor het tweede jaar op rij een duurzaamheidsverslag over het voorgaande jaar. Het verslag is een terugblik op behaalde resultaten in 2023 en beschrijft de missie, visie, strategie en aanpak van het bedrijf. Verder komen verschillende programma’s en maatregelen aan bod die vergaande ambities concretiseren. Met inspirerende voorbeelden vanuit het ecosysteem aan business- en IT-georiënteerde bedrijven. Vraag het verslag nu aan. 

Conclusion publiceert duurzaamheidsverslag 2023
Duurzaamheidsverslag 2023 Conclusion

Maaike Maranus – van de Vrande, director sustainability bij Conclusion: “Ik ben trots op de passie en gedrevenheid die de vele betrokken collega’s tonen als het over duurzaam ondernemen gaat. De praktijkvoorbeelden, innovaties en ideeën. Het enthousiasme meer te doen, mee te denken en mee te helpen. Iedere dag opnieuw. Een diepgaande overtuiging die voelbaar is op de werkvloer en die nauwelijks naar papier te vertalen is. De effecten hiervan wel. In ons duurzaamheidsverslag staan meerdere voorbeelden die beschrijven hoe we onze passie hebben omgezet in prachtige projecten.”

Download het duurzaamheidsverslag

Benieuwd geworden? Conclusion nodigt iedereen uit het duurzaamheidsverslag te lezen en (met ons) in gesprek te gaan over de eigen duurzaamheidsreis. Je vraagt het rapport hier aan.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in