Overslaan en naar de inhoud gaan

25 jaar Virtual Sciences Conclusion

  • Terugblik op 25 jaar Integratiebazen
  • Met elf Messi's word je geen kampioen
  • Speciale uitgave jubileummagazine
Directeur Robbert Waijenberg van Virtual Sciences Conclusion
Robbert Waijenberg blikt terug op 25 jaar Virtual Sciences Conclusion

Robbert Waijenberg, inmiddels bezig aan zijn zevende jaar als directeur van Virtual Sciences Conclusion, is maar wat trots op het 25-jarig jubileum van Virtual Sciences Conclusion. “Wij gaan al een kwart eeuw geen complexe integratie-uitdaging uit de weg.”

Integratie is relevanter dan ooit

Virtual Sciences Conclusion is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot dé integratiespecialist van Nederland. Integratie werd in die jaren alleen maar relevanter. Robbert: “Integratie is onmisbaar in de wereld waarin we werken en leven. Er zijn ontzettend veel verschillende applicaties en simpel gezegd is het onze expertise om op een slimme en veilige manier data en functionaliteit voor anderen beschikbaar te stellen. In de praktijk zorgt dat voor complexe puzzels waar onze integratiespecialisten zich met plezier op storten.”

Verbreding van het integratieportfolio

Met trots kijkt Robbert naar de ontwikkeling die Virtual Sciences Conclusion heeft doorgemaakt. “Toen ik in de zomer van 2017 directeur werd, waren we een specialistisch integratiebedrijf met een sterke focus op het IBM-integratieportfolio. We waren recentelijk aangesloten bij het Conclusion-ecosysteem. In diezelfde periode hebben we onze strategie aangepast en vol ingezet op de Managed Services-dienstverlening en op een breed en zorgvuldig geselecteerd portfolio aan integratieproducten.”

‘Met elf Messi’s word je geen kampioen’

Binnen Virtual Sciences Conclusion staat teamwork hoog in het vaandel. Robbert ziet hoe dat zijn vruchten afwerpt. “Ik geloof in de kracht van het team. Met elf Messi’s word je geen kampioen – al is Messi waarschijnlijk de uitzondering op de regel. Steeds weer een winnend team samenstellen voor een klant is waar wij goed in zijn en wat we leuk vinden. Dat doen we voor toonaangevende spelers in de Nederlandse markt, maar ook voor start-ups en scale-ups voor wie integratie cruciaal is voor hun bedrijfssucces. Zo zijn we samen succesvol.”

Langdurige relaties

Tevreden klanten staan voorop bij Virtual Sciences Conclusion. “Maar dat bereiken we alleen als we zelf ook happy zijn”, voegt Robbert daar gelijk aan toe. “Dat we meerdere jaren op rij zijn uitgeroepen tot World-class Workplace is het bewijs dat we daar goed mee bezig zijn. En belangrijker nog: zowel met collega’s als met klanten bouwen we langdurige relaties op.”

“Wij stellen de ontwikkeling van onze mensen voorop, zodat ze onze klanten vooruit kunnen helpen en toegevoegde waarde kunnen leveren. In dat kader kijk ik met trots naar ons IT-traineeship. Al bijna tien jaar investeren we in het opleiden en begeleiden van jonge talenten in een uitdagend, driejarig traject. Dat werpt zijn vruchten af: we hebben in alle opzichten een divers team. Zeker in de IT is dat geen vanzelfsprekendheid.”

Speciale uitgave: jubileummagazine

25 jaar Virtual Sciences Conclusion kent een hoop bijzondere en onvergetelijke verhalen. “Die bundelen we in een jubileummagazine dat later dit jaar als speciaal bewaarnummer wordt uitgegeven”, vertelt Robbert trots. “In het magazine krijgen de hoofdrolspelers uit een kwart eeuw Virtual Sciences Conclusion een podium; klanten, oud-collega's en huidige collega’s. Al deze mensen samen vormen de denkkracht waar Virtual Sciences Conclusion door groeit en op vaart.”


Over Virtual Sciences Conclusion

Virtual Sciences Conclusion is dé integratiespecialist in Nederland. We bieden ondersteuning bij het ontwerpen, implementeren en beheren van op maat gemaakte integratieoplossingen voor onze klanten. Een solide integratielandschap is essentieel voor elke moderne digitale organisatie. Met ons bewezen trackrecord bij complexe en dynamische organisaties, kunnen we het volledige traject van architectuur tot 24/7 beheer uit handen nemen.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in