Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil jij leren werken met Copilot in Microsoft Office 365?

  • Ontdek wat je met Copilot kunt
  • Hoe beter jij Copilot kent, hoe productiever je wordt
  • Lees meer over de training 'Werken met Copilot'
Computrain training

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft Copilot en de voordelen voor jouw bedrijf? Tijdens de cursus ‘Efficiënt werken met Copilot in Microsoft Office 365’ van Computrain ontdek je hoe je in slechts één dag de kracht van Microsoft Copilot optimaal benut voor je werkzaamheden.

Wat leer je in de training ‘Werken met Copilot in Microsoft Office 365’? 

Een e-mail opstellen, meeting inschieten of dossier samenvatten – in de training leer je hoe jij Microsoft Copilot inzet voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Niet vanaf papier, maar door zelf in de praktijk met de tool aan de slag te gaan. “Per applicatie laat ik de kracht zien van Copilot. Daarna kan jij in een proefomgeving van Computrain naar hartenlust experimenteren onder mijn begeleiding. Zo ervaar je zelf hoe Copilot voor jou het beste werkt en wat het je oplevert”, zegt Ruben van der Zee, docent van de training. “Je leert bijvoorbeeld goede prompts te schrijven en deze steeds verder te finetunen. Ook deel je jouw inzichten met andere deelnemers, dus jullie leren van elkaar.” 

Waarom een Microsoft Copilot-training volgen? 

Hoe beter jij Microsoft Copilot kent, hoe gerichter je de tool kunt gebruiken voor jouw specifieke werkzaamheden… en hoe productiever je wordt. Deze kennis kun jij weer doorgeven aan jouw collega’s, zodat ook zij meer uit Copilot halen. Hoe eerder je daarmee begint, hoe meer je eruit haalt. Bovendien gaan de AI-ontwikkelingen razendsnel en niemand wil achter de feiten aanlopen. “Het fijne aan de training Werken met Copilot in Microsoft Office 365 is ook dat je rustig, een dag lang, de tijd hebt om alles uit te vogelen in een beschermde proefomgeving. Je hoeft dit niet even snel tussendoor te doen waardoor het ten koste gaat van andere taken”, zegt Ruben van der Zee, docent van de training Werken met Copilot in Microsoft Office 365. 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je hier in voor onze training Werken met Copilot in Microsoft Office 365

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in