Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf activiteiten waarmee Copilot jou verder helpt

Stel je voor dat je een nieuwe geavanceerde collega hebt die je begrijpt, het zware werk voor je doet en snel alles vindt wat je zoekt.  Je hoeft geen ingewikkelde taal te gebruiken, want je praat gewoon in je eigen taal met deze 'buddy'. Klinkt dat niet geweldig? Ontdek de vijf activiteiten waarmee Copilot voor Microsoft 365 jouw werk leuker en efficiënter maakt.

Optimaliseer je werk met Copilot voor Microsoft 365
Optimaliseer je werk met Copilot voor Microsoft 365
Microsoft

1. Content Creatie: Copilot geeft je inhoudelijke tips, maakt samenvattingen en graphics, en helpt je met het schrijven van rapporten en voorstellen.

2. Meeting Management: Copilot zorgt voor een vlekkeloze vergadering. Het maakt opnames, notities, samenvattingen en actiepunten. Het houdt je ook op de hoogte als je een vergadering mist of te laat bent.

3. Data Visualisaties: Copilot maakt je werk met Excel makkelijker en leuker. Het maakt grafieken, formules en inzichten, en verandert een grote dataset van klantfeedback in een interactief dashboard. Het geeft je ook advies om je gegevens te verbeteren.

4. Mooie Presentaties: Copilot helpt je met het ontwerpen van slides, lay-outs en animaties in PowerPoint. Het maakt je presentatie persoonlijk en aantrekkelijk met visuals, tekst en animaties die passen bij jouw thema en stijl.

5. Antwoorden vinden: Copilot vindt snel en gemakkelijk antwoorden of suggesties voor je vragen. Het doorzoekt je eigen gegevens, het web, e-mails, bestanden, chats en webbronnen via Microsoft 365 Chat. Het maakt ook een samenvatting van alle belangrijke e-mails als je bijvoorbeeld een week afwezig bent geweest.

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot of direct een workshop inplannen? Bekijk onze website voor meer informatie.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee
LS
Leo van Selm 6 februari 2024

Mooi, maar voorlopig spreekt je Buddy alleen Engels, dus je moet wel alles vertalen. Da’s niet handig. In de tweede helft van het jaar wordt dit beter.

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in