Overslaan en naar de inhoud gaan

 Tech in 2 minuten: Wat is Dynamics Empire?  

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar razendsnel op, net als nieuwe producten en oplossingen. In deze rubriek wordt kort en bondig uitgelegd wat een product of oplossing doet en vooral wat je er als bedrijf mee kunt. Deze keer: Wat is Dynamics Empire?

Wat is Dynamics Empire?

Dynamics Empire is een set van intelligente oplossingen voor de bedrijfsvoering van vastgoedorganisaties en is gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform. We brengen daarmee de innovatieve kracht van Microsoft samen met de sectorspecifieke kennis van cegeka-dsa in een moderne cloud oplossing. De software versterkt de processen en draagt bij aan een hoge huurderstevredenheid en efficiënt vastgoedbeheer. Dynamics Empire bestaat uit de producten: ERP, Klantportaal en Fieldservice.

Wat kun je met Dynamics Empire?

Het kernproduct van Dynamics Empire is de ERP en ondersteunt alle operationele processen voor de verhuurder. Van oriëntatie op een woning door een huurder tot de opzegging van het contract: met Dynamics Empire digitaliseren we alle bijbehorende operationele processen en is samenwerken met partners in de keten, zoals aannemers, eenvoudig geregeld. Ook biedt de oplossing een volledige financiële administratie in één softwarepakket.

De huurder van vandaag wil niet voor elke vraag of wijziging moeten bellen of naar de balie van een vastgoedorganisatie. Met het Klantportaal van Dynamics Empire heeft de huurder altijd en overal online toegang tot zijn/haar contract- en huurgegevens. Ook kan de huurder eenvoudig reparatieafspraken inplannen, gegevens inzien en wijzigingen of bijvoorbeeld de huur overmaken via iDeal.

Voor vastgoedorganisaties met een eigen onderhoudsdienst is er Dynamics Empire – Fieldservice. Deze oplossing ondersteunt bij het uitvoeren van alle service- en onderhoud gerelateerde taken. Met Fieldservice kunnen vastgoedorganisaties de planning van onderhoudsmonteurs optimaliseren door rekening te houden met variabelen zoals vaardigheden en reistijd. Daarnaast heeft de monteur te allen tijde eenvoudig toegang tot de benodigde informatie en blijft de huurder dankzij Fieldservice tijdens het gehele proces goed geïnformeerd.

Wat zijn de productspecificaties of waar bestaat de oplossing uit?

Het fundament van Dynamics Empire is het Microsoft Dynamics 365 platform. Deze intelligente set aan bedrijfsapplicaties hebben wij aangevuld met vastgoedspecifieke functionaliteiten. We brengen daarmee de innovatiekracht van Microsoft samen met de sectorspecifieke kennis van Cegeka in een moderne cloudoplossing. De ERP is gebaseerd op Dynamics 365 Business Central, maar ook op de vastgoed specifieke marktstandaarden RGS, VERA, CORA en DICO. De Fieldservice oplossing van Dynamics Empire is gebaseerd op Dynamics 365 Field Service.

Hoe werkt Dynamics Empire?

Dynamics Empire werkt volledig vanuit de Microsoft Cloud en is daardoor altijd en overal toegankelijk vanuit de browser op elk device, maar ook via een app. Het Dynamics 365 fundament zorgt er ook voor dat Dynamics Empire naadloos integreert met andere Microsoftproducten als Office 365, Power BI, Azure en SharePoint Online. Door gebruik te maken van het Microsoft platform kunnen we snel nieuwe functionaliteiten opleveren. Denk hierbij aan het volledig geautomatiseerd indexeren van een factuur vanuit een e-mail inbox. De factuur wordt opgenomen in Dynamics Empire, geïndexeerd en automatisch wordt er een inkoopfactuur aangemaakt met voorgestelde factuurregels.

Wat levert Dynamics Empire een vastgoedorganisatie op?

De oplossing draagt bij aan verhoogde huurderstevredenheid, efficiënt vastgoedbeheer, betere samenwerking met partners in de keten en juiste stuur- en verantwoordingsinformatie. Wij geloven in software die eenvoudig is in gebruik. Of je nu huurder, vastgoedmedewerker of partner in de keten bent, iedereen kan makkelijk werken met onze oplossingen en beschikt altijd en overal over alle relevante informatie. Met Dynamics Empire stellen wij vastgoedorganisaties in staat om nieuwe technologische mogelijkheden te benutten en daarmee wendbaar te blijven.

Wat zijn de voordelen van het werken met Dynamics Empire?

Onze software is eenvoudig te gebruiken omdat het aansluit op de taken van de medewerkers, huurders en ketenpartners. We automatiseren steeds meer eenvoudige en herhalende taken door de inzet van de nieuwste technologie. Dynamics Empire biedt vastgoedfunctionaliteit in de herkenbare en gebruiksvriendelijke oplossing van Microsoft Dynamics 365. Het werkt net zo makkelijk als Office 365 en sluit hier naadloos op aan. Komt de gebruiker er toch niet uit, dan is er een handige ‘online hulp’ en bijbehorende instructies.

Door Niels Blikman, Product Manager bij cegeka-dsa

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in