Overslaan en naar de inhoud gaan

Cegeka is voor de zesde keer verkozen tot Top Employer

Cegeka heeft voor de zesde keer op rij het predicaat Top Employer gekregen in Nederland en België. Het Top Employers Institute - de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van uitmuntendheid op de werkplek - heeft het afgelopen jaar onze HR-processen en -activiteiten geëvalueerd, en we zijn erg trots op de resultaten.

Cegeka = Top Employer

Het Top Employers Institute programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. Dit onderzoek omvat 6 HR domeinen bestaande uit 20 onderwerpen zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being, Diversity & Inclusion en meer. Om het predicaat Top Employer te behalen, moeten bedrijven aan verschillende criteria voldoen. Dit omvat onder andere het bieden van een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, het faciliteren van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, het ondersteunen van een goede werk-privébalans en het creëren van een inclusieve werkcultuur.

Cegeka's totaalscore is 84,05%. In vergelijking met de benchmarkgroep (2052 gecertificeerde Top Employers wereldwijd) scoort Cegeka Nederland beter op Steer, Shape, Attract en Develop.

Aspire to more

Cegeka Nederland behaalt de hoogst mogelijke scores op het vlak van Business Strategy, Employer Branding en Talent Acquisition. In vergelijking met vorig jaar boekte Cegeka de grootste vooruitgang in Ethics & Integrity en Diversity & Inclusion. De komende periode blijven we verder investeren in onze medewerkers en werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn - Annelore Buijs, Managing Director Cegeka Nederland.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in