Overslaan en naar de inhoud gaan

VMWare en Google samen in cloud

VMware en Google willen op meerdere fronten samenwerken om cloud-applicaties productiever en flexibeler te maken, en gebruikers in staat te stellen makkelijk van de ene cloud naar de andere te bewegen.
Maatschappij
Shutterstock
Shutterstock

De te initiëren projecten stellen Java-ontwikkelaars in staat rijke webapplicaties te bouwen, Google- en VMware-performancetools te gebruiken voor cloud-applicaties en Spring Java-applicaties op de Google App Engine in te zetten. Door de samenwerking hopen de ondernemingen de zakelijke inzet en acceptatie van cloud computing te versnellen.

Daarnaast moeten ontwikkelaars van bedrijfssoftware efficiënter kunnen zijn bij het bouwen, implementeren en beheren van applicaties binnen iedere cloud-omgeving; extern, intern en hybride.

Concreet gaat het om een combinatie van VMware’s vCloud Technologies, SpringSource, Google Web Toolkit en Google App Engine.

"Bedrijven zijn actief op zoek naar manieren om cloud computing in te zetten. Ze worden getrokken door de economische voordelen die de cloud biedt, maar zijn in toenemende mate ook geïnteresseerd in de flexibiliteit en innovatie die cloud computing belooft", zegt Paul Maritz, President en CEO van VMware.

Maritz: "We werken samen met Google om wederzijdse klanten en de Java-gemeenschap gerust te stellen dat keuze en bewegingsvrijheid van het allergrootste belang zijn voor beide bedrijven."Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in