Overslaan en naar de inhoud gaan

Volkert Deen nieuwe Content Director AG Connect

Volkert Deen wordt per 5 september aanstaande Content Director bij AG Connect. Als hoofd van de redactie is Volkert verantwoordelijk voor de redactionele koers van het IT-platform, zowel voor online, print, events en masterclasses. Volkert volgt Rian van Heur op, die na 4 jaar een overstap maakt naar de stichting VHTO.
Volkert Deen
© Sijthoff
Sijthoff

Volkert kent de IT-wereld zeer goed. Hij heeft 13 jaar in diverse functies en posities gewerkt bij IDG, onder meer als hoofdredacteur van Computer!Totaal, Computerworld.nl en CIO.nl. Daarnaast ontwikkelde hij inhoudelijke programma’s van verschillende IT- en CIO-events. De afgelopen vijf jaar werkte Volkert bij het internationale PR- en communicatiebureau Clarity, voorheen bekend als Yellow Communications, waar hij verantwoordelijk was voor de contentstrategie van diverse klanten.

Over zijn overstap naar AG Connect: "IT speelt een fundamentele rol in onze samenleving, met vergaande implicaties voor hoe we leven en werken. De duiding van IT-ontwikkelingen is essentieel om optimaal gebruik te kunnen maken van de ongekende mogelijkheden die IT ons biedt. Dat geldt niet alleen voor IT-specialisten, maar voor iedereen, van basisscholieren tot de C-level beleidsmakers van de grootste ondernemingen. Sijthoff Media heeft een breed portfolio van titels waarmee al die doelgroepen worden bereikt. Ik kijk ernaar uit om, samen met het ervaren team van AG Connect en mijn collega's bij de andere succesvolle titels, verder te bouwen aan nieuwe events, media en middelen die iedereen meer grip geven op de kansen en uitdagingen die vanuit de IT op ons afkomen."

Willem Sijthoff, CEO Sijthoff Media voegt hier aan toe: "In vrijwel alle sectoren en organisaties zijn IT en technologie een onmisbare schakel. Dit zien we vooral terug in de markten waar wij actief zijn met onze merken, zoals Finance, Marketing, HR en binnen de overheid. Ik ben erg blij met de komst van Volkert. Hij kent de IT-sector erg goed, heeft een groot netwerk en een journalistieke neus voor de richting waarin de branche zich ontwikkelt. Bovendien komt zijn expertise met het ontwikkelen van aansprekende IT-events en een CIO-community zeer goed van pas."

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in