Overslaan en naar de inhoud gaan

Oprichter Digg: 'Koop maar even geen iPad'

Rose heeft zijn infomatie van ‘iemand die het kan weten' en deelt die wetenschap op zijn blog met de rest van de wereld. Van insiders heeft hij begrepen dat de iPad 2 binnen 3 tot 4 weken wordt geannonceerd, mogelijk op dinsdag 1 februari.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Geheel uit de lucht gegrepen lijkt die voorspelling niet. Eind december meldde het Japanse Macotakara dat de productie van de iPad 2 werd opgestart. Andere bronnen hielden het op medio januari, wat de start van de productie betreft. Die laatste wisten tevens te melden dat men bij de iPad 2 uit 3 verschillende verbindingstechnologieën kan kiezen.

Assecoires op CES verraden eigenschappen iPad 2
Rose meldt ook dat de nieuwe iPad-variant een scherm met hogere resolutie krijgt, en en camera aan voor- en achterkant. Dat laatste was ook al eerder gemeld. Op de Consumer Electronics Show, vorige week, zag een oplettende bezoeker ook iPad-behuizingen met een uitsparing aan de achterkant; die zou de camera ruim zicht moeten geven.

Een ander gerucht op de CES was dat de iPad 2 in ieder geval een variant met 128 gigabyte geheugen krijgt, het dubbele van het maximum in zijn voorganger. Ook dat gerucht kreeg ondersteuning op de beursvloer. In 2 beursstands van verkopers van accessoires was een model van de iPad te zien waarop op de achterkant iPad 2 en 128 gigabyte stond.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in