Overslaan en naar de inhoud gaan

Spotlight

Gratis ontwikkeltool op proef
OutSystems introduceert de gratis ontwikkelomgeving onder de naam OutSystems Express Edition. Met deze gereedschapskist kunnen snel en zonder risico’s applicaties worden ontwikkeld. De gratis versie is een ontwikkelomgeving waar vijf gebruikers tegelijk mee kunnen werken. Een verdere beperking is dat er alleen applicaties mee kunnen worden gemaakt die op een enkele server draaien.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

De kosteloze uitvoering heeft verder alle functionaliteit van het OutSystems Platform 4.1. De software is te downloaden van http://express.outsystems.com.
OutSystems Express Edition biedt ontwikkelaars, IT-afdelingen en projectteams een complete oplossing voor applicatieontwikkeling en -beheer. Daarmee kunnen zij doorgaans binnen enkele weken, in plaats van vele maanden, complete bedrijfsapplicaties of aanvullende modules ontwikkelen. OutSystems heeft de productiviteit van grafische ontwikkeltools gecombineerd met de schaalbaarheid van integratiesuites of leveranciersspecifieke frameworks. Volgens de aanbieder is een groot voordeel daarvan dat applicaties ontwikkeld in OutSystems zowel sneller te wijzigen als eenvoudiger te onderhouden zijn.
Als onderdeel van OutSystems Express Edition krijgt de gebruiker ook toegang tot de OutSystems IT Asset Manager. Dit is een applicatie voor het automatisch scannen, vinden en beheren van netwerkapparatuur. Deze met het OutSystems Platform ontwikkelde applicatie is vrij beschikbaar om te worden aangepast en uitgebreid voor eigen behoeften.

Lees dit PRO artikel gratis

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

  • Toegang tot 3 PRO artikelen per maand
  • Inclusief CTO interviews, podcasts, digitale specials en whitepapers
  • Blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen in en rond tech

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in