Overslaan en naar de inhoud gaan

IT ingezet tegen verspilling versproducten

Vers voedsel is populair bij de consument. Dat er regelmatig iets bederft voordat het genuttigd kan worden nemen zowel de klant als de winkel op de koop toe. Zo wordt er jaarlijks door de consument tussen de 1,9 en 2,8 miljard euro verspild en door de industrie (landbouw, fabrieken, supermarkten en horeca) nog eens 2 miljard.
Dat moet beter, vinden overheid en voedingsindustrie.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

Lees dit PRO artikel gratis

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

  • Toegang tot 3 PRO artikelen per maand
  • Inclusief CTO interviews, podcasts, digitale specials en whitepapers
  • Blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen in en rond tech
Word gratis lid en lees verder

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in