Overslaan en naar de inhoud gaan

Acer stelt touchscreens centraal

Het topmodel van de serie wordt de Iconia. Het apparaat ziet er van buiten uit als een normaal notebook, maar bij openklappen blijkt het te beschikken over twee schermen, waarbij het onderste scherm het traditionele toetsenbord vervangt.
Carriere
Shutterstock
Shutterstock

De Iconia werkt met Windows 7 en beschikt over twee 14-inch schermen. Acer ontwikkelde voor het apparaat eigen software, waaronder een touchbrowser. "Er komt ook een developers pack beschikbaar voor softwarefabrikanten die voor het toestel willen ontwikkelen," stelt Gianfranco Lanci, hoogste man bij Acer.

Daarnaast komt Acer met een 10-inch tablet, dat ook gebaseerd is op Windows. Het heeft een camera aan boord en kan overweg met Flash, twee aspecten die de iPad van Apple niet biedt. Bij deze tablet levert Acer een los keyboard, dat aan het toestel kan worden geklikt.

Verder komt de Taiwanese leverancier met drie Android toestellen, te weten een 10-inch tablet, een 7-inch tablet - die makkelijker mee te nemen is - en een tablettelefoon met een scherm van 5 inch. "Dit toestel biedt de volledige functionaliteit van een tablet in het formaat van een telefoon," aldus Lanci.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in