Overslaan en naar de inhoud gaan

Levi9 opent nieuwe vestiging in Roemenië

De Nederlandse business technology-specialist Levi9 opent een nieuw kantoor in Iasi, Roemenië. Levi9 had al twee kantoren in Oekraïne en drie kantoren in Servië.

Het nieuwe kantoor moet plek bieden aan 300 werknemers, voornamelijk developers en IT-architecten. Aanleiding voor voor de uitbreiding is de groeiende vraag in Nederland en in combinatie met de betere beschikbaarheid van gekwalificeerd IT-personeel in Roemenië.

Levi9 ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt software met business impact. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en het merendeel van de bijna 900 Levi Niners zijn werkzaam in Oost-Europa vanuit kantoren in Kiev, Lviv, lasi, Belgrado, Novi Sad en Zrenjanin. Levi9 werkt onder andere voor Tele2, Wehkamp, Holland Casino, Tom Tom, Exact, Bol.com en Talpa. In een Gartner-onderzoek behaalde Levi9 een 100% aanbevelings-score van z'n klanten.

Cultuurverschillen

Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Amsterdam, groeide de afgelopen 3 jaar met gemiddeld 30%. Deze groei vertaalde zich onder andere door naar zes verschillende servicecentra in Kiev, Lviv, Belgrado, Novi Sad, Zrenjanin en in Iasi. Volgens partner en medeoprichter Menno de Jong van Levi9 vallen de cultuurverschillen tussen de samenwerkende teams in de praktijk mee: "Wij werken enorm klantgericht en aan die benadering zijn ze gewend in Roemenië, Servië en Oekraïne.” Het kantoor in Iasi moet een inspirerende werkomgeving worden. Het open karakter staat voor transparantie, samenwerking en plezier. “Happy people, for happy customers”, vat De Jong samen.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in