Beheer

Cloud
Succesvol over naar de cloud

Succesvol over naar de cloud

Digitale innovatie via de cloud zit in een stroomversnelling. Maar cloud migratie is niet zonder haken en ogen. Ontdek hoe u uw transitie naar de cloud vereenvoudigt én versnelt.

21 mei 2021

Digitale innovatie via de cloud zit in een stroomversnelling. Maar cloud migratie is niet zonder haken en ogen. Ontdek hoe u uw transitie naar de cloud vereenvoudigt én versnelt.

Bedrijven moeten razendsnel innoveren om flexibel, wendbaar en efficiënt te reageren op ontwikkelingen. De cloud is dé plek waar de nieuwste ontwikkelingen plaatsvinden en waar écht een verschil wordt gemaakt op het gebied van IT-beheer en dienstverlening. Een cloud migratie is daarom een must! Wilt u een succesvolle transitie? Dan doet u er onder andere goed aan om een integratieplatform te gebruiken. In dit artikel vertellen we welke kansen een cloud transitie biedt en hoe u deze benut met behulp van een integratieplatform zoals Azure Integration Services.  

Services die elkaar ondersteunen
Veel organisaties hebben de transitie naar de cloud al ingezet, volgt u ook? De cloud biedt grote en kleine organisaties verschillende voordelen. Zo heeft u de mogelijkheid om data gemakkelijk om te zetten in inzichten, flexibel in te spelen op de nieuwste trends en veiligheid te waarborgen. Maar hoe kiest u de juiste cloud provider die voldoet aan uw wensen? Motion10 maakt uw digitale innovatie succesvol door veelal gecombineerde inzet van disciplines zoals Azure cloud technologie. Zo profiteert u van de enorme voordelen zoals het gebruik van nieuwe technieken en kunt u implementatiepatronen snel in de praktijk toepassen. Start met streaming data of ga event-driven werken! Tegelijkertijd biedt het platform ruimte voor beheer en monitoring.

Bepaal de strategie voor uw overstap
Om uw transitie naar cloud technologie zo succesvol en zorgeloos mogelijk te maken, is een goede strategie cruciaal. Waar moet u dan aan denken? Wat is het budget, welke doelstellingen heeft u, wat is de complexiteit, wat is het gewenste serviceniveau en welke meerwaarde biedt een partner als Motion10 u? Werk dit uit voordat u de stap richting een transitie zet. Daarnaast bespaart u kosten en tijd door een goed integratieplatform te combineren met uw strategie. Op deze manier haalt u het meeste uit uw cloud transitie en bent u gegarandeerd van een succesvolle toekomst in datagedreven werken.

Platformstrategie met Motion10 en Azure Integration Services 
Een agile IT-architectuur zoals Azure Integration Services voor uw cloud is onmisbaar om grip te houden op uw migratieproject. Motion10 levert het Azure integratieplatform als PaaS-service. Deze service is geschikt om modernere integraties met apps, API’s en SaaS-diensten te realiseren. Er zijn een aantal services van Azure Integration Services die eruit springen. Zoals Logic Apps die het mogelijk maakt workflows met connectoren voor honderden systemen op te zetten of Service Bus waarmee u queues opstelt waarmee decoupling en routering wordt geïmplementeerd. Daarnaast zorgt API Management ervoor dat uw services op een veilige en inzichtelijke manier toegankelijk zijn. Onmisbaar voor een succesvolle cloud transitie. 

Ook een toekomstbestendige organisatie worden?
Wilt u weten welke kansen Azure cloud technologie uw organisatie biedt? Wilt u leren hoe u de integratie van Azure het beste in werking zet? En wilt u weten welke stappen u moet zetten om succes te realiseren? Sluit dan aan bij het Azure & Integratie Congres 2021 op dinsdag 15 juni. Motion10 en Microsoft inspireren u graag met inzichten in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft cloud integratie als onderdeel van het Azure platform. Middels een keynote, praktijkcases en nog veel meer, laten wij u graag zien hoe u succesvol én veilig kan migreren van on-premise integratie omgevingen naar Azure.