Management

Zakelijke software
Haal het uiterste uit Microsoft Teams!

Haal het uiterste uit Microsoft Teams!

Deze 12-delige webinarreeks helpt jou alles uit Microsoft Teams te halen.

24 maart 2021

Deze 12-delige webinarreeks helpt jou alles uit Microsoft Teams te halen.

Of je nu op kantoor of remote werkt, Microsoft Teams heeft vele mogelijkheden om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en om productiever te werken. Maar door de chaos die corona veroorzaakte, keken veel organisaties voornamelijk naar audio en video. Maar Microsoft Teams is zoveel meer dan dat! Waan je in de wereld van Microsoft Teams en laat je inspireren door onze 12-delige webinarserie, waarin we je vertellen hoe je meer uit Teams als totaalplatform haalt.

Wat bespreken we tijdens deze webinarreeks?
We focussen tijdens deze 12 webinars op vier onderdelen:

 • Power Apps for Teams
  We kijken naar het gebruik en de voordelen van Power Apps in Teams, hoe je ze zelf maakt, beheert en beheerst. Samen met diverse Microsoft-partners geven we inspirerende voorbeelden van Power Apps en ontdek je hoe jouw organisatie het kan inzetten.
 • Power Automate
  Power Automate is een handige en simpele tool binnen Microsoft Office365 om activiteiten, processen en taken te automatiseren, zowel binnen als buiten Teams.
 • Virtual Agents
  We laten je zien welke soorten virtual agents er zijn en hoe ze slim gebruik maken van machine learning. Daarnaast ontdek je de voordelen die deze agents met zich meebrengen, zoals meer productiviteit en minder werklast.
 • 3rd party applicaties
  Leer meer over 3rd party applicaties binnen Microsoft Teams en diens randvoorwaarden. Wat is er nodig om een applicatie goed te laten landen in een organisatie? En welke rechten, processen en afspraken zijn belangrijk?

Haal het uiterste uit Microsoft Teams!
Kies de sessies die bij jou of jouw organisatie passen en registreer je direct. Deze sessies zijn interessant voor BDM’s, CTO’s, CIO’s en IT-managers.

Registreer