Beheer

Security
Zo weert het Spijkenisse MC ongewenste insluipers

Zo weert het Spijkenisse MC ongewenste insluipers

Een ziekenhuis heeft realtime inzicht nodig in netwerkbedreigingen. Daarom koos het Spijkenisse MC voor een SAM-oplossing.

© CC0 - Flickr DennisM2
30 mei 2018

Het Spijkenisse Medisch Centrum werkt voor zijn netwerkbeveiliging sinds januari 2017 met de detectieoplossing SAM, een product van het Nederlandse SecureMe2. “Het geeft mij inzicht en dat is precies wat we als organisatie nodig hebben”, zegt John Verschoor, projectleider bij het Maasstad Ziekenhuis en Spijkenisse Medisch Centrum. “We zagen steeds meer dreigingen op ons afkomen."

"Ransomware bijvoorbeeld, dat in sommige gevallen doelbewust op ziekenhuizen is gericht. En zonder de juiste tooling ben je dan blind. Daarom hebben wij een goede oplossing nodig die ons 24x7 inzicht geeft in wat er op ons netwerk gebeurt”, zegt Verschoor. Hij is projectleider ICT bij het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam en het Spijkenisse Medisch Centrum. Hij koos enkele maanden geleden voor de detectieoplossing van SecureMe2, een Nederlands bedrijf dat aangesloten is bij The Hague Security Delta.

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!