Beheer

Windows 10 Mobile stuit op problemen

28 augustus 2015
Windows 10 voor pc is inmiddels al weer toe aan zijn tweede build in het Insider-programma. Een nieuwe build voor Windows 10 voor Mobile laat echter nog op zich wachten.

Gisteren kondigde Gabe Aul, verantwoordelijk voor de communicatie rond het Insiderprogramma, een nieuwe versie - build 10532 - aan voor wie deelneemt aan het Insider-testprogramma. Deze versie bevat nieuwe ideeën voor het moderniseren van de menu-opmaak. Het is nog allerminst zeker dat deze ook in de definitieve versie zijn plek krijgt.

Aul geeft aan dat een nieuwe build voor Windows 10 Mobile last heeft van 'blocking issues'. Hij acht het op dit moment niet zinvol een nieuwe preview beschikbaar te maken voor het Insider-programma. Een verwachting wanneer de bugs zijn opgelost, geeft hij niet. "We hebben wat goede kandidaten voor de problemen, dus die stellen we ter beschikking nadat we ze intern enige tijd hebben getest en er zeker van zijn dat ze klaar zijn voor jou", zegt Aul in de blog.

Microsoft heeft ook een nieuwe build van de Edge-browser uitgebracht met reeks nieuwe features.

De build 10532 van Windows 10 heeft overigens een paar vervelende, maar bekende bugs: De Windows Hello-authenticatie werkt niet in combinatie met een aantal apparaten. Ook zijn er problemen met de compatibiliteit met Google Chrome.

Lees meer over
Lees meer over Beheer OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.