Loopbaan

Carriere
2017

Wat zijn de goede voornemens van IT'ers?

AG Connect is benieuwd wat uw loopbaanplannen zijn voor 2017. Laat het ons weten!

5 januari 2017

AG Connect is benieuwd wat uw loopbaanplannen zijn voor 2017. Laat het ons weten!

Verder specialiseren, meer strategische bezig zijn, een betere balans tussen werk en privé, efficiënter werken.... Zo maar wat antwoorden die tot nu toe werden gegeven op de vraag ‘Wat moet er aan JOU veranderen in 2017?’ die AG Connect stelt aan IT-professionals.

De arbeidsmarkt voor IT-professionals trekt al weer een tijdje aan – maar niet voor iedereen. Er is met name veel vraag naar software-ontwikkelaars, cloud-, Internet-of-Things- en virtual reality-specialisten en uiteraard ook aan security experts. Maar de vraag naar beheerders, helpdeskmedewerkers en projectleiders lijkt juist af te nemen. Wat merkt u daarvan als IT-professional? En zorgen die ontwikkelingen ervoor dat u actief op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging, dat uw naar uw leidinggevende stapt om loonsverhoging te eisen of dat u eindelijk tijd vrij gaat maken voor die opleiding en/of dat certificeringstraject? Of misschien gaat u wel aan de slag als zzp’er?

 

 

Laat het ons weten! U kunt u nog meedoen aan onze loopbaanenquête en uw eigen goede voornemens bekend maken, zodat u die kunt vergelijken met vakgenoten. De enquête loopt nog tot en met maandag 9 januari. De resultaten zullen in de dagen erna bekend worden gemaakt.

 

Start de enquête loopbaanplannen 2017

 

AG Connect (de nieuwe titel die de krachten van AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra bundelt) volgt de ontwikkelingen op de IT-arbeidsmarkt op de voet. Regelmatig doen we ook onderzoek op dit vlak, zoals het jaarlijkse salarisonderzoek samen met Berenschot, NGi-NGN en FatsFlex.

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.