Management

Branche
onderzoek AGConnect

Wat vind je van AG Connect? Vul onze enquête in

onderzoek AG Connect © Pixabay CCO Public Domain,  -
2 september 2016
Geef je mening over onze nieuwe site. Jouw antwoorden helpen ons bij het verder doorontwikkelen van AG Connect.

AG Connect is nu een paar weken 'líve'. Op de achtergrond zijn we nog druk aan het bijschaven en aan het doorontwikkelen. Maar uiteraard zijn we ook razend benieuws naar jouw eerste indrukken. Wat is er goed? Wat kan er beter? Met welke informatie kunnen we je verder helpen?

Zou je een paar korte vragen over AG Connect willen beantwoorden? Je vindt de vragenlijst via deze link. De antwoorden worden anoniem verwerkt en het invullen kost je hoogstens tien minuten van je tijd.

Heel hartelijk dank alvast.

Namens de redactie,

Arjan Kors

Hoofdredacteur AG Connect.

 

 

 

Lees meer over
4
Reacties
Niels M 06 september 2016 16:11

Ik sluit me ook aan bij Ewald Berkers met de aanvulling dat ik het fijn zou als ook de RSS feeds weer terug komt. Automatiseringgids.nl heeft interessante artikelen, maar het is vanzelfsprekend niet de enige site die ik bezoek.

M. van Winkel 05 september 2016 12:22

Ik sluit mij helemaal aan bij de reactie van Ewald Berkers

Yke van Randen 05 september 2016 11:51

Ook ik mis de overzichtelijke interace.

Ewald Berkers 03 september 2016 08:53

Vroeger keek ik bijna iedere dag op automatiseringgids.nl en vond daar al gauw een stuk of 3 artikelen die ik met graagte las.
Helaas is er met AGconnect geen overzichtelijke lijst met titels van artikelen meer, maar een onoverzichtelijke verzameling blokken (desktop view) op een lange pagina, waar ik weinig zin meer in heb om daarin te zoeken of er iets van mijn gading bij is. Op mijn smartphone zie ik een lange lijst met zoveel ongebruikte ruimte, dat ik niet gemakkelijk kan scannen of er iets van mijn gading bij is.
En als ik toch de moeite neem om te zoeken, vind ik ook maar weinig wat ik interessant vind.
Jammer, Automatiseringgids beviel me zo goed dat ik jarenlang een vaste link ervoor op mijn startpagina had staan. Die link heb ik maar weggehaald.

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.