Loopbaan

Carriere
Salary Survey

Vergeet je de Salary Survey niet?

Ben je IT’er en ga je aangifte inkomstenbelasting doen? Vul dan in één moeite door de Salary Survey 2017 in!

2 maart 2017

Ben je IT’er en ga je aangifte inkomstenbelasting doen? Vul dan in één moeite door de Salary Survey 2017 in!

De ingevulde enquêtes voor ons jaarlijkse salarisonderzoek dat AG Connect uitvoert met Berenschot stromen in hoog tempo binnen. Inmiddels zijn er al veel meer vragenlijsten ingevuld dan vorig jaar na de volledige looptijd, terwijl we nu nog zo’n 2,5 week te gaan hebben.

Onder meer FastFlex en KNVI hebben een oproep gedaan aan hun contacten om deel te nemen en onlangs trad ook Global Knowledge toe als partner. Volgende week stuurt de IT-opleider de vragenlijst naar (oud)cursisten. Begin deze week waren al 2016 respondenten aan de enquête begonnen, waarvan er 1427 de vragenlijst volledig hadden afgerond.

Ben je er tot nu toe niet aan toegekomen om het af te maken of ben je er überhaupt nog niet aan begonnen? Deelnemen kan nog tot 19 maart aanstaande! Want hoe meer deelnemers, hoe meer vergelijkingsmateriaal en hoe betrouwbaarder de uitkomsten. Dus wil je weten wat je waard bent ten opzichte van je vakgenoten? Doe dan mee!

Gegevenscheck voor belastingaangifte

Waarschijnlijk heb je rond deze tijd toch al je salarisgegevens verzameld, omdat er vanaf nu belastingaangifte gedaan kan worden. De Belastingdienst maakte deze week bekend dat het het aantal servers heeft opgeschaald, waardoor 70.000 mensen tegelijkertijd online aangifte kunnen doen. Vorig jaar konden aanvankelijk 40.000 personen tegelijk aangifte doen, maar dat leidde al snel tot problemen, waarna de capaciteit werd uitgebreid. Nieuw bij de aangifte is ook een zogenoemde aangiftechecklist. Daarmee kunnen veelgemaakte fouten in de aangifte worden voorkomen, aldus de directeur van de fiscus die verantwoordelijk is voor de aangiftecampagne, Eline Spros-Vierkant. Bij bijna 6 miljoen mensen heeft de Belastingdienst de aangifte 2016 al volledig ingevuld, bij de rest is die grotendeels ingevuld.

Extra prijzen beschikbaar gesteld

Daarnaast kan AG Connect melden dat naast de prachtige prijzen die er al waren – een Philips Hue lampenset en een masterclass naar keuze bij Nyenrode/AG Connect – ook een extra prijs is toegevoegd. Het gaat om een opleidingsbudget van 2000 euro, te besteden bij Global Knowledge. Deze prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Om kans te maken op de prijzen hoef je alleen je e-mailadres achter te laten na het invullen van de vragenlijst, zodat wij contact met je op kunnen nemen als je een van de gelukkigen bent. Deelnemen aan de enquête kan ook anoniem.

Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.