Remote access via iPhone

8 oktober 2010

Allyson Pelletier, marketingdirecteur EMEA: “Wij maken geen onderscheid tussen hardwareplatforms. Dat betekent dat wanneer iemand Ignition heeft gekocht voor gebruik op een iPhone hij de software gewoon op een iPad mag gebruiken, als hij die later zou aanschaffen. De door Apple opgelegde beperking dat apps niet van de iPhone naar de iPad gekopieerd kunnen worden, is niet zo’n probleem. Als iemand bij ons een app koopt, krijgt hij toestemming om de code een paar keer te downloaden..”

Vanaf de Ignition-console kan verbinding worden gemaakt met een systeem op afstand. Dat kan een Mac zijn, maar ook een pc of een onder Linux werkend systeem. Hiervoor moet, naast Ignition, wel een aparte applicatie worden gebruikt. Dat is ofwel de module LogMeIn Free dan wel LogMeIn Pro. Beide modules kunnen gratis van de AppStore gedownload worden.Het gebruik van Ignition is ook bedoeld voor de gewone gebruiker, die ermee op afstand toegang kan krijgen tot bestanden op zijn stationaire desktop.

LogMeIn heeft meer software geschikt gemaakt voor de iPad, zoals de module Rescue, die gebruikt kan worden om op afstand support te verlenen. “Het aantal iPads op de werkvloer neemt gestaag toe, vooral in de VS en dan is het een goed idee om je software ook voor dat systeem geschikt te maken. Systeembeheerders willen graag met die apparatuur werken waarop ze zich het prettigst voelen”, aldus Pelletier.

De software is te verkrijgen via de App Store van iTunes. LogMeIn Rescue is ook leverbaar in uitvoeringen voor andere mobiele platforms zoals BlackBerry, Symbian en Windows Mobile.

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Laat de klantenservice je terugbellen!