Quercis neemt Exact-activiteiten Mbtion over

1 mei 2009
Mbtion wil zich verder toeleggen op Microsoft Dynamics, met de amusement- en recreatiesector als belangrijkste werkgebieden. Met de activiteiten komen tien support- en consultancymedewerkers van Mbtion [spreek uit: ambition, op z’n Engels] over naar Quercis, dat zelf dertien medewerkers telt. Met deze kleine staf bediende Mbtion omstreeks vierhonderd Exact-klanten, waaronder een aantal opvallende namen, zoals AC Ajax, de KNVB, de Open Universiteit en diverse GGD’en.

Die laatsten passen goed in Quercis’ ambitie om zich een stevige positie te verwerven in de markt voor bedrijfstoepassingen in zakelijke dienstverlening, telecom, onderwijs en zorg. In die verticals bedient het bedrijf zo’n vijftig tot zestig klanten die kozen voor een intensieve procesgerichte aanpak. De implementatie van Exact-toepassingen is daarbij doorgaans slechts het sluitstuk van een ingrijpende herinrichting van de bedrijfsprocessen.

Mbtion is een zusterbedrijf van AAC Cosmos. Directeur Theo Glaudemans is van mening dat de Exact-activiteiten niet voldoende passen bij de richting die ­Mbtion is ingeslagen. “Deze activiteiten en onze Exact-klanten komen beter tot hun recht bij Quercis, een bedrijf dat in korte tijd een stevige positie in deze markt heeft weten op te bouwen.”

Ronald van Kessel, oprichter en directeur-eigenaar van Quercis, verwacht dat ook de klanten van Mbtion uiteindelijk kunnen profiteren van de specifieke visie en benadering van Quercis. Daarbij wordt ingezet op meerwaarde door customer intimacy en kennis van de specifieke bedrijfsprocessen.
 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!