Product

18 maart 2011

Kingston maakt grote snelle geheugenbanken
Kingston Technology Europe introduceerde op de CeBIT zijn HyperX T1 Black DDR3 triple-channel-geheugenkits. De geheugens zijn ontwikkeld voor de nieuwe Intel Core i7-990X-chipset en X58-moederborden. Ze zijn beschikbaar in sets van drie of zes modules met een capaciteit tot 24 GB.
“Met de nieuwe HyperX T1 Black triple-channel-kits kunnen gamers zowel presta-ties als stijl toevoegen aan hun pc”, zegt Vincent Oostlander, regional director Bene-lux, Nordic & Baltic bij Kingston Technology.
De HyperX T1 Black 1600MHz DDR3 triple-channel-kits zijn beschikbaar in 24GB-, 12GB- en 6GB-configuratie via erkende Kingston-distributeurs, resellers, e-tailers en retailers. Kingston HyperX-geheugen geniet een levenslange garantie en gebruikers kunnen rekenen op gratis 24 uur per dag, 7 dagen per week technische ondersteuning.
- prijs 6 GB 71,54 euro
- prijs 12 GB 131,37 euro
- prijs 24 GB 262,74 euro

Nieuwe versie van VMware View
VMware kondigt VMware View versie 4.6 aan. Deze release biedt verbeterde toegang op afstand door ondersteuning van VMware View Security Server voor PCoiP (PC-over-IP). Dit laatste zorgt voor een eenvoudige, veilige authenticatie en verbinding op afstand met de desktop. Het proces wordt vereenvoudigd door zakelijke SSL VPN’s overbodig te maken.
Dit biedt gebruikers meer keuze bij het opzetten van een end-to-end PCoIP-protocolsessie. Het resultaat is een sterk geïntegreerde, kosteneffectieve desktopvirtualisatieoplossing die zorgt voor een eenvoudige authenticatie van gebruikers op afstand. VMware View is een complete virtuele-desktopoplossing die ondernemingen in staat stelt om de beveiliging te verbeteren en operationele kosten te verlagen. Tegelijkertijd wordt het beheer van de desktop eenvoudiger dankzij de moderne end-user computing-architectuur. VMware’s end-user computing-visie streeft ernaar gebruikers en IT te bevrijden van meer dan twee decennia aan complexe, apparaatgerichte computing en bedrijven een meer consumentgerichte cloudervaring te bezorgen.

Bioslimdisk wordt in prijs verlaagd
Norman Data Defense Systems uit Hoofddorp heeft de prijzen verlaagd van de sterk beveiligde USB-stick die als Bioslimdisk op de markt wordt gebracht. “Voorheen kostte deze stick enkele honderden euro’s per stuk, wat flink aan de prijs was. De hoge kosten kwamen mede door de duurzame ingebouwde beveiliging. Vandaag kunnen wij deze memory stick echter resoluut in prijs verlagen en er is een kwantumkortingsregeling”, aldus Hans Mooren, countrymanager Benelux. De USB-stick is beveiligd met een geavanceerde vinger-afdruksensor en slaat gegevens bovendien versleuteld op. De geheel in epoxy gegoten geheugenmodule kan nooit onbeschadigd verwijderd worden. Alle vertrouwelijke informatie is zodoende maximaal beveiligd. Als de eigenaar de stick verliest, dan is er nog niets aan de hand omdat de vinder niets met de gegevens kan doen.
- prijs 1 GB 59,95 euro
- prijs 2 GB 69,95 euro

Beveiliging vanuit de cloud bij Atos Origin
Beveiliging van een cloudomgeving is de functie van Atos High Performance Security (AHPS). Sinds 2002 is Atos Origin de internationale IT-partner van de Olympische Spelen en op basis van deze ervaring is AHPS ontwikkeld. De software brengt bedrijven op de hoogte van inbreuken op de IT-infrastructuur. “Hackers of andere kwaadwillenden hoeven slechts één keer hun slag te slaan als zij een bedrijf schade willen toebrengen”, aldus Rob Pols, CEO van Atos Origin Nederland. Het is dus zaak om bedrijfssystemen te beveiligen tegen dit soort acties. AHPS wordt gehost in een cloudinfrastructuur vanuit een European Security Operations Centre, dat permanent in bedrijf is.
- leverbaar per direct

Software AG richt zich op bedrijfsinnovatie
“Cloud gaat niet langer alleen om kostenbesparing, maar vooral om bedrijfsinnovatie die wordt gedreven door intense samenwerking, zogenaamde Extreme Collaboration”, aldus het motto van Software AG. Tijdens een presentatie werd het woord gevoerd door dr. Wolfram Jost, chief technology officer en lid van de raad van bestuur van Software AG, die stelt: “Iedereen weet dat cloud computing de TCO kan verlagen en de introductie van software versnelt.”
Software AG volgt een naar eigen zeggen unieke aanpak, waarbij gebruik wordt gemaakt van meer mensen, kennis en historische gegevens dan ooit om sneller in te spelen op veranderingen in de bedrijfsstrategie. Samenwerking binnen en tussen organisaties wordt ondersteund door governance- en goedkeuringsprocessen om een consistente kwaliteit te bieden en ervoor te zorgen dat de bedrijfsstrategie steeds wordt gevolgd. “Door medewerkers te voorzien van uiteenlopende mobiele apparaten, is het mogelijk om realtime te coördineren en beslissingen te nemen op basis van continue updates en indien gewenst de interactie op te zoeken. De oplossingen die hieruit voortkomen, helpen klanten om bedrijfsveranderingen snel en dynamisch door te voeren en de bedrijfs-kosten structureel te verlagen”, zegt Jost.

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!