Product

1 juli 2011
De iPhone 4 krijgt een jasje van M.C. Escher; Adobe geeft ontwikkeltool voor mobiele platforms uit; Cisco's router Linksys E4200 klaar voor IPv6; Exact maakt Event Manager voor projectbeheer; Software houdt stroomverbuik in de gaten.

De iPhone 4 krijgt een jasje van M.C. Escher
Online winkel i-Customs.nl heeft hoesjes voor de iPhone 4 laten maken, die zijn bedrukt met kunstwerken van de graficus M.C. Escher. Hij staat bekend om zijn tekeningen waarin hij soms onmogelijke situaties schetste en speelde met wiskundige principes. De iPhone 4-cases beschermen de telefoon tegen stof, schokken en krassen. De case is makkelijk vast te klikken en is afgewerkt met een rubberen rand. Er zijn vier afbeeldingen leverbaar, namelijk de ‘spiegelende bol’, twee in elkaar verweven zwermen dieren (vogels of vissen) en ‘Relativity’. In de laatste prent staan drie zwaartekrachtvelden loodrecht op elkaar, en lopen wezens op, over en onder trappen door.

- prijs 27 euro

Adobe geeft ontwikkeltool voor mobiele platforms uit
Adobe Systems heeft een update voor de pakketten Flash Builder 4.5 en Flex 4.5, waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen voor iPhone, iPad en BlackBerry PlayBook. Het Android-platform werd al sinds de introductie in april dit jaar ondersteund. Ontwikkelaars hebben nu één platform voor het bouwen van mobiele applicaties die kunnen worden aangeboden via de Android Marketplace, Apple App Store en BlackBerry App World. Flash Builder wordt aangeboden als standalone oplossing en als onderdeel van Creative Suite 5.5 Web Premium en Master Collection.
“De reacties van ontwikkelaars op de nieuwe mobiele mogelijkheden in Flash Builder 4.5 en het Flex 4.5 framework waren heel positief”, zegt Ed Rowe, vicepresident bij Adobe.
De update komt gelijk met het Adobe Digital Enterprise Platform op de markt. Nu consumenten steeds meer content via smartphones en tablets tot zich nemen, wordt verwacht van ondernemingen dat ze mobiele applicaties centraal stellen in hun marketingstrategie. Tegelijkertijd wordt van IT-afdelingen verwacht dat ze hun processen en bedrijfsapplicaties zoals CRM aanpassen aan de grote hoeveelheid apparaten die in de organisatie wordt gebruikt.

- leverbaar per direct

Cisco's router Linksys E4200 klaar voor IPv6
Cisco heeft een firmware-upgrade beschikbaar gesteld voor zijn Linksys E4200-router. Belangrijk element van deze upgrade is de toevoeging van native IPv6-compatibiliteit inclusief 6rd. Tegelijkertijd biedt deze upgrade ondersteuning voor het aansluiten van printers op de USB-aansluiting. Dit opent mogelijkheden om naast opslagmedia ook printers te koppelen en deze draadloos aan te sturen.
De upgrade kan het beste worden aangebracht via een computer die met een vaste kabel aan de router verbonden is. Ook wordt aangeraden om de router tijdens het updateproces niet los te halen van de stroomvoorziening.

- Versie 1.0.02 (build 13)

Exact maakt Event Manager voor projectbeheer
Exact introduceert een volledig in eigen beheer ontwikkelde nieuwe versie van Exact Event Manager. Hiermee kunnen bedrijven hun werknemers automatisch meldingen of vervolgacties geven als een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Dit is ook mogelijk als een verwachte gebeurtenis juist uitblijft.
Zakelijke dienstverleners houden met Exact Event Manager de controle over projecten en de uren die door het team worden besteed. De projectmanager wordt gewaarschuwd als het aantal vooraf bepaalde projecturen is bereikt.
De software kan verder periodiek automatisch gegenereerde statusrapportages versturen. Zo blijft het management op de hoogte zonder zelf actie te hoeven ondernemen.
Ook is het mogelijk om na dertig dagen automatisch betalingsherinneringen te versturen naar debiteuren. Aan die actie kan desgewenst een opdracht aan de accountmanager gekoppeld worden om na te bellen. Iedere vooraf gedefinieerde gebeurtenis kan voor een automatische melding zorgen, waarna de juiste actie in gang kan worden gezet.

Software houdt stroomverbuik in de gaten
IT-gebruikers kampen nog regelmatig met stroomstoringen en hoge energierekeningen. APC by Schneider Electric introduceert daarom zijn nieuwe beheeroplossing APC PowerChute Business Edition 9.0. De software is geschikt voor serieel of op USB aangesloten UPS’en.
Met de beheersoftware kunnen stroomstoringen worden voorkomen en kan het exacte energieverbruik van de apparatuur worden achterhaald. Bovendien krijgt de gebruiker direct inzicht in de kosten die met het gebruik van energie gepaard gaan. Deze nieuwste versie biedt daarnaast software voor het energiebeheer, zodat gebruikers exact inzicht hebben in hun energieverbruik en in de energiekosten per kWh (kilowattuur), en servers die niet in gebruik zijn tijdig kunnen uitschakelen.

- leverbaar per direct

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.