Procurios doet dubbele overname

25 februari 2011
Webbedrijf Procurios heeft het Belgische HWB IT Services BVBA (HWB) overgenomen, een webbedrijf in Antwerpen dat een eigen grote ontwikkelvestiging bezit in Kathmandu (Nepal).

Met de overname groeit de Procurios Groep van één naar drie vestigingen en van 30 naar ruim 85 medewerkers. Binnenkort wordt HWB hernoemd naar Procurios België, de firma opereert nu nog in België onder de namen 'IT Offshore' en 'HetWebsiteBedrijf'.

Met de vestiging in Nepal wil Procurios offshoring beschikbaar maken voor het midden- en kleinbedrijf. Dat is een sector waar doorgaans geen detacheringsprojecten in gang worden gezet. Door tegen een gunstig tarief virtuele detachering aan te bieden, kunnen nu ook kleinere MKB-bedrijven profiteren van de voordelen van offshoring. Een voordeel van virtuele detachering is, dat hiervoor geen langere verbinding met een buitenlands bedrijf hoeft te worden aangegaan. Dat maakt het volgens Procurios aantrekkelijk voor het mkb.

Procurios rekent op een flinke toename in technische kennis en vergroting van de diversiteit van het productaanbod. Jos Jelier, directeur van Procurios, zegt: "De activiteiten van onze drie vestigingen zijn erg complementair: met de overname versterken we vooral de kennis van open source en mobiele applicaties."

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.