Loopbaan

Carriere
politie

Politie heeft honderden vacatures voor IT'ers

Grote campagne gestart voor werving van IT'ers.

© CC0 1.0,  Paul Naveda
5 februari 2018

Grote campagne gestart voor werving van IT'ers.

De politie zoekt honderden IT'ers en begint daarom een wervingscampagne: Zonder IT’ers zijn we nergens. Een speciale website en een campagnefilm moeten mensen ervan overtuigen aan het werk te gaan in de informatie- en communicatietechnologie bij de politie.

Het kabinet maakte in november al bekend te investeren in de werving en opleiding van agenten. De honderden IT'ers moeten in de komende jaren aan de slag gaan. Het gaat onder meer om programmeurs en data-analisten.

IT speelt een steeds grotere en vooral onmisbare rol in de politietaken, aldus de politie. "De wereld waarin we bewegen wordt steeds digitaler'', luidt de boodschap in de campagnefilm.

IT krijgt belangrijker rol bij de politie

Op dit moment werken 1600 IT’ers bij de politie. Zij "leveren een belangrijke bijdrage aan de prestaties van ruim 61.000 politieprofessionals: de mannen en vrouwen in het 'blauw’ op straat, en de collega’s die achter de schermen werken'', aldus de politie.

Lees meer over
Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
2
Reacties
cyberiad 06 februari 2018 11:36

Ik heb in mijn hele carrière geen reiskostenvergoeding gehad bij sollicitaties. Waarom moeten ze ook? Je wilt toch zelf investeren in je (betere) baan?

bnoniem 05 februari 2018 12:11

vreemd bedrijf. heeft geen geld over om een reiskosten vergoeding te betalen bij een sollicitatie.
bedrijven die dit niet kunnen zijn ook niet gemakkelijk in het betalen van een salaris

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.