Overslaan en naar de inhoud gaan

Outsystems lanceert Agile Platform 6.0

Het Agile Platform van OutSystems werd in 2001 geïntroduceerd en is sindsdien 15.341 keer geïnstalleerd door bedrijven in 22 verschillende sectoren. In Nederland gebruiken 25 organisaties het product. Versie 6.0 heeft een lichtere gebruikersinterface, support voor mobiele toepassingen, en een twaalftal gratis open source apps in OutSystems' eigen app store. Er zijn 287 nieuwe features aan het pakket toegevoegd; de nieuwe versie ondersteunt HTML5 en CSS3.
Agile
© Shutterstock
Shutterstock

“Enterprise IT is altijd onnodig ingewikkeld geweest. Nu cloud een steeds grotere rol gaat spelen èn het aantal mobiele arbeidskrachten toeneemt, dreigt de complexiteit de IT volledig in zijn greep te krijgen. Dit geldt met name voor de applicatieontwikkeling”, zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. “Het Agile Platform 6.0 is bedoeld om de administratieve rompslomp rond het ontwikkelproces te beperken. Dit doen we door een schaalbaar, flexibel en gemakkelijk te gebruiken oplossing aan te bieden voor bijna elk ontwikkelingsscenario, van het uitbreiden van legacy-applicaties met web 2.0 front-ends tot de volwaardige constructie van device-afhankelijke mobiele toepassingen. Ons doel is om IT simpel te maken zonder afbreuk te doen aan de benodigde zakelijke robuustheid, schaalbaarheid en toekomstige veranderingen. Het Agile Platform 6.0 doet dit.”

OutSystems claimt op basis van eigen onderzoek dat bedrijven die het Agile Platform gebruiken 10,9 keer sneller webapplicaties ontwikkelen dan bedrijven die andere technologieën gebruiken.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in