Beheer

Personal Tech
iPhone 7 ontploft

Nu explodeert de iPhone 7 ook al

Incident leidt al tot lacherige reacties dat Apple net de verkeerde dingen van Samsung kopieert.

30 september 2016

Incident leidt al tot lacherige reacties dat Apple net de verkeerde dingen van Samsung kopieert.

Het is nog maar een eerste incident, en het gebeurde niet terwijl het apparaat in gebruik was. Maar het is toch opmerkelijk dat nu ook een iPhone 7 ontplofte.

Want een andere oorzaak voor de staat waarin de Reddit-blogger die zich kroopthesnoop noemt zijn nieuwe iPhone ontving, kan er eigenlijk niet zijn. De doos leek bij aankomt van binnenuit kapotgegaan, het apparaat zag er geblakerd uit en het scherm was losgeraakt van de behuizing. Meer foto's van kroopthesnoop zijn hier te zien

Ondanks de teleurstelling over de staat waarin hij zijn nieuwe apparaat ontving, zal de ontvanger blij zijn dat het apparaat onderweg ontplofte, en niet in zijn huis. Op dit moment is nog onduidelijk wat de oorzaak is. Ongetwijfeld onderzoeken Apple en vervoerder UPS nu, wat er gebeurd is tussen het moment van inpakken en het moment van afleveren bij de klant. Apple heeft inmiddels in zoverre adequaat gereageerd, dat het de teleurgestelde ontvanger een nieuw toestel heeft toegestuurd.

Op dit moment zijn er geen andere incidenten met ontploffende iPhone 7's bekend. Maar bij Apple zal men nu ongetwijfeld het hart vasthouden. Grote concurrent Samsung zag zijn initiatief om Apple de loef af te steken mislukken door problemen met de oplaadbare batterijen in zijn Galaxy S7-lijn. Die problemen dwongen Samsung alle geleverde toestellen om te ruilen. Dat betekent niet alleen een gigantische kostenpost, het haalt ook een enorme hap uit de omzet door de enorme vertraging bij het bedienen van nieuwe klanten.

Lees meer over
4
Reacties
Lowlander 02 oktober 2016 21:25

Ohhh, de Nu.nl taalpuristen gaan nu ook hier los....Rotflol

Tom 01 oktober 2016 15:38

Je bedoelt bedoeld... ;-)

Jerry 01 oktober 2016 15:34

Leer spellen.

Lowlander 30 september 2016 19:37

Tja, Apple gebruikt veel Samsung onderdelen....

Galaxy S7-lijn ?? Slordig, U bedoeld vast de Galaxy Note 7....

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.