Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederland ICT stort zich op IT-opleidingen

Eind januari vond de startbijeenkomst plaats van een nieuw ledennetwerk 'ICT Leerplatform'. Het ICT Leerplatform wil bedrijven bijeenbrengen op het raakvlak van leren en ICT. De doelgroep bestaat uit opleiders in de ICT, bedrijven die tools ontwikkelen voor leren of bedrijven die e-learningplatforms of leermethodieken ontwikkelen.

Opleidingsinstituten

Het is de bedoeling dat het leerplatform zes keer per jaar bijeen komt en bijeenkomsten organiseert rond onderwerpen als klantsessies, marktontwikkelingen, overheid, wetgeving, kwaliteit of marktonderzoeken.

Het samenwerkingsverband van leden van de branchevereniging heeft zijn oorsprong in de Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT (VOI). Deze vereniging besloot eind vorig jaar verder te gaan onder de vleugels van Nederland ICT. Het keurmerk van VOI, dat ook door Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT werd bestierd, is ondergebracht in een aparte stichting; stichting Voortzetting keurmerk Opleidingsinstituten (VOI).

Leden

Op dit moment zijn als deelnemer genoteerd: 5HART IT-Opleidingen; Cadac Professional Resources; CAI-Opleidingen; Centric Education; Cullinan Academy; Dirksen Opleidingen; Fast Lane Benelux; Firebrand Training BeNeLux; Global Knowledge; Hewlett-Packard Education Services; Ictivity; ISES CompuTrain Trainingen; OC ICT; Tailor IT; Trustforce; TSTC; Decisco; Didacticum; Symbision Academy.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in