Management

Zakelijke software

Microsoft stelt Dynamics CRM voor iPad en smartphones uit

13 juli 2012
Microsoft had rond deze tijd een client voor mobiele apparatuur bij zijn Dynamics CRM zullen leveren. Maar de introductie daarvan is met in ieder geval een half jaar vertraagd.

Begin dit jaar beloofde Microsoft een oplossing om vanaf mobiele apparatuur die niet onder Windows draait, met zijn bedrijfstoepassing voor customer relationship management te werken. Deze webapplicatie zou beschikbaar komen voor iPad en iPhone, toestellen met Android als besturingssysteem, BlackBerry's en smartphones onder Windows Phone 7. Ook zou ondersteuning van andere browsers toegevoegd worden. De mobiele client zou in het tweede kwartaal beschikbaar komen.

Uit een bericht op het Microsoft Dynamics-blog blijkt, dat die opleverdatum niet gehaald is. Het wordt het vierde kwartaal. Het resultaat van het ontwikkelingswerk voldeed kennelijk niet aan de verwachtingen; het blog noemt als reden voor het uitstel feedback van klanten en partners, en verderop heet het dat gewerkt wordt aan een aantrekkelijker klantenervaring op de verschillende mobiele platformen.

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.