Beheer

Security

Microsoft krikt zakelijke IT-beveiliging op

2 maart 2016
Microsoft heeft de beveiliging van Windows 10 verder opgeschroefd met het uitbrengen van de Windows Defender Advanced Threat Protection. Het accent van de vernieuwing ligt op het ontdekken en isoleren van geslaagde infiltratiepogingen.
Windows-topman Terry Myerson zegt in een video dat een combinatie van technologie in de client en een clouddienst helpt om bedreigingen te detecteren die er in zijn geslaagd andere defensieve maatregelen te passeren. Bedrijven krijgen met de nieuwe Windows Defender Advanced Threat Protection extra informatie om het beveiligingsprobleem beter te kunnen analyseren. Ook geeft de software aanbevelingen voor vervolgacties.

Windows Defender Advanced Threat Protection krijgt een rol naast het gereedschap dat Microsoft bedrijven al langer aanbiedt, zoals Enterprise Data Protection, Device Guard, Credential Guard en Windows Hello.

Microsoft voert verder de aandacht op voor de beveiliging van clouddiensten. Een van de uitkomsten daarvan is Azure Security Center Advanced Threat Detection bedoeld voor bedrijven met virtuele machines in Microsoft Azure.


Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.