Microsoft haalt Windows 7 met fanfare binnen

23 oktober 2009

Na een feestelijk aftrap in ‘t Wiekhuus door burgemeester Berend Hoekstra en algemeen directeur van Microsoft Nederland Theo Rinsema, waarbij de eerste zeven bewoners ‘overgingen’, trok een karavaan het dorp in om Windows 7 te installeren of hulp te bieden bij de installatie. In totaal waren er 777 pakketten beschikbaar voor de inwoners van Zevenhuizen. Zevenhuizen telt bijna drieduizend inwoners.

Sommige leveranciers stunten op bescheiden schaal met de prijzen van Windows 7, maar de korting op de adviesprijs is in de meeste gevallen niet imposant. De Rotterdamse elektronicawinkel Correct springt eruit door 99 euro te vragen voor de Home Premium-upgradeversie. Central Point duikt voor het volledige Home-pakket 17 euro onder Microsofts prijs van 200 euro. Alternate heeft de OEM-versie, die gebonden is aan één nieuwe pc, toepasselijk geprijsd: 77,77 euro.

Wie de voorkeur geeft aan Windows 7 Professional kan zich enkele tientjes besparen bij Central Point, waar de upgrade 264 euro kost en de volledige versie 283 euro. De OEM-versie van Professional is bij Paradigit voor 139 euro verkrijgbaar. Adviesprijzen van de OEM-pakketten publiceert Microsoft niet. 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!