Loopbaan

Branche
AGCI

Maak (gratis) kennis met AG Connect Intelligence

AG Connect Intelligence, de grootste onafhankelijke IT-vakkennisbank is vandaag gelanceerd. De toegang is -tijdelijk- gratis. Dus maak snel kennis!

18 oktober 2016

AG Connect Intelligence, de grootste onafhankelijke IT-vakkennisbank is vandaag gelanceerd. De toegang is -tijdelijk- gratis. Dus maak snel kennis!

Vanaf vandaag is de Intelligence-omgeving van AG Connect in bedrijf. Daarmee verbreden we ons platform met een gevarieerd aanbod van diepgravende artikelen. Niet alleen van onze eigen redactie. Waar mogelijk en relevant verwijzen we naar informatie van derden.

Diepgang

AG-Connect Intelligence is onderverdeeld in de invalshoeken Analyses, Marktontwikkeling, Advies, Onderzoek, en Expert en brengt extra diepgang in de vorm van cases, onderzoeken, modellen, checklists en (inter)nationale studies. Daarnaast omvat AG Connect Intelligence alle artikelen uit de laatste vijf jaargangen van het blad Informatie.

Dossiers

Op korte termijn breiden we AG-Connect Intelligence uit met kennisdossiers waarin we actuele onderwerpen van verschillende invalshoeken en in onderlinge samenhang belichten. Daarmee bieden we de bezoeker relevante informatie voor het uitoefenen van zijn vak. Maak via deze link  kennis met AG Connect Intelligence. Ter introductie is de kennisbank gratis. Op korte termijn is deze waardevolle content echter alleen toegankelijk voor onze ‘Tb-abonnees'

Publiceren op AG Connect Intelligence

AG Connect Intelligence is een database voor en door IT-ers en wordt samengesteld in nauwe samenwerking met Ngi-NGN en SAI. Artikelen en ideeën voor publicaties zijn zeer welkom. Neem daarvoor contact op met Wijnand Westerveld, Communitymanager, via w.westerveld@agconnect.nl.

 

Lees meer over
Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
1
Reacties
Kees 18 oktober 2016 12:45

Fijn. Hopelijk komt het met AI zover dat er via YouTube geluisterd kan worden naar bijvoorbeeld Engels en dat er dan een compleet juiste Engelse ondertiteling komt. Maar dat vereist wel heel veel intelligentie, die computers nu niet hebben..

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.