Management

Outsourcing
levi9

Levi9 opent nieuwe vestiging in Roemenië

Plek in Iasi voor tegen de 300 developers en IT-architecten

27 juli 2017

Plek in Iasi voor tegen de 300 developers en IT-architecten

De Nederlandse business technology-specialist Levi9 opent een nieuw kantoor in Iasi, Roemenië. Levi9 had al twee kantoren in Oekraïne en drie kantoren in Servië.

Het nieuwe kantoor moet plek bieden aan 300 werknemers, voornamelijk developers en IT-architecten. Aanleiding voor voor de uitbreiding is de groeiende vraag in Nederland en in combinatie met de betere beschikbaarheid van gekwalificeerd IT-personeel in Roemenië.

Levi9 ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt software met business impact. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en het merendeel van de bijna 900 Levi Niners zijn werkzaam in Oost-Europa vanuit kantoren in Kiev, Lviv, lasi, Belgrado, Novi Sad en Zrenjanin. Levi9 werkt onder andere voor Tele2, Wehkamp, Holland Casino, Tom Tom, Exact, Bol.com en Talpa. In een Gartner-onderzoek behaalde Levi9 een 100% aanbevelings-score van z'n klanten.

Cultuurverschillen

Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Amsterdam, groeide de afgelopen 3 jaar met gemiddeld 30%. Deze groei vertaalde zich onder andere door naar zes verschillende servicecentra in Kiev, Lviv, Belgrado, Novi Sad, Zrenjanin en in Iasi. Volgens partner en medeoprichter Menno de Jong van Levi9 vallen de cultuurverschillen tussen de samenwerkende teams in de praktijk mee: "Wij werken enorm klantgericht en aan die benadering zijn ze gewend in Roemenië, Servië en Oekraïne.” Het kantoor in Iasi moet een inspirerende werkomgeving worden. Het open karakter staat voor transparantie, samenwerking en plezier. “Happy people, for happy customers”, vat De Jong samen.

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.