KPN rondt verkoop Getronics International af

2 mei 2012
KPN heeft de verkoop van Getronics International afgerond. De verkoop werd aangekondigd op 24 januari en bestaat uit twee separate transacties. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Getronics Europa en APAC zijn verkocht aan AURELIUS AG, een Duitse beursgenoteerde industriële holding. Getronics Europa en APAC hebben vestigingen in België, Luxemburg, Groot Brittannië, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Hongarije, Maleisië en Singapore en realiseerden in 2011 een omzet van circa 450 miljoen euro met ongeveer 2.900 FTE's. KPN behoudt een minderheidsbelang in de bedrijven.

LATAM naar OpenGate Capital

De activiteiten van Getronics LATAM zijn verkocht aan OpenGate Capital, een internationale private investeringsmaatschappij. Getronics LATAM heeft vestigingen in Brazilië, Colombia en Mexico en realiseerde in 2011 een omzet van circa 115 miljoen euro met ongeveer 2.000 FTE’s.

Het voormalige Getronics Nederland heet tegenwoordig KPN Corporate Market en blijft betrokken bij de Getronics Workspace Alliance, een netwerk van strategische partners waarmee KPN zijn wereldwijde werkplekdiensten levert.

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.