Innovatie & Strategie

Datamanagement
IT’er moet bewust worden van de snelheid van digitalisering

IT’er moet bewust worden van de snelheid van digitalisering

"IT'ers moeten begrijpen dat technologie snel groeit. En nieuwsgierig zijn naar toepassing."

© Shutterstock
15 februari 2021

Digitalisering overtreft soms de verwachtingen, maar soms is het ook balanceren op het gebied van humanity. IT’ers moeten zich bewust zijn dat de digitale transformatie ontzettend snel gaat. Daarom organiseert de KNVI in maart een webinar over het thema 'digitale transformatie', waarin digitaal strateeg Ken van Ierlant en trendwatcher Adjiedj Bakas de deelnemer een kijkje in de toekomst geven.

Volgens de sprekers zullen de jaren na 2020 een herhaling worden van wat er een eeuw eerder gebeurde. Er komt een enorme innovatiegolf op ons af, zeggen ze. “We zagen al dat de digitalisering door corona in een stroomversnelling kwam met de onstuimige groei van thuiswerken en e-commerce, maar nu we corona de baas lijken te zijn geworden, zet de digitale transformatie nog verder door. We maken ons nu op voor digitalisering 4.0.”

“De digitale ontwikkelingen gaan sneller en sneller”, zegt Chris Raghoebarsing, een van de organisatoren van het webinar. Raghoebarsing heeft een recruitmentbureau en ziet ook zijn werk steeds meer digitaliseren.

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!