Innovatie & Strategie

Apps
ShopTiming

IT-helden in coronatijden: winkeliers helpen weer open te gaan

Platform ShopTiming ondersteunt winkeliers in de 1,5 metermaatschappij.

Noam Blitz (l) en Uri Cohen © ShopTiming
7 mei 2020

Nederland blijft massaal thuis vanwege de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus Covid-19. AG Connect spreekt in deze periode met IT’ers die een steentje bijdragen; voor de Nederlandse IT, maatschappij en/of mensen. ShopTiming, gemaakt door vier jonge bachelor- en masterstudenten, wil winkels weer de mogelijkheid geven de deuren te openen.

Vanwege de coronacrisis mogen winkels nog maar een select aantal mensen toelaten, om zo de vereiste anderhalve meter afstand in acht te kunnen houden. Diverse winkels sloten daarom de deuren en zoeken naar manieren om zonder besmettingsgevaar weer open te kunnen.

ShopTiming wil daar aan bijdragen. Via de website kunnen klanten een tijdslot kiezen om te komen winkelen, waarna ze een reserveringscode krijgen. Winkels kunnen zelf aangeven hoeveel mensen met zo’n code er maximaal tegelijkertijd in de winkel aanwezig mogen zijn. De website en het bijbehorende algoritme zijn gemaakt door lead developer Noam Blitz en CTO Uri Cohen die samen ShopTiming hebben opgericht.

Hoe zijn jullie op dit idee gekomen?

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!