Loopbaan

Carriere
Mary-Jo de Leeuw

‘Ik ga altijd tegen de stroom in’

De carrière van ... Mary-Jo de Leeuw

Mary-Jo de Leeuw © www.anthonydonner.com,  Anthony Donner
20 februari 2019

Een energieke wervelwind. Zo kun je Mary-Jo de Leeuw het best omschrijven. “Ik heb de spanningsboog van een garnaal. Ik denk dat ik wel iets heb in het autistisch spectrum. Mijn huisarts had vroeger sterke vermoedens in de richting van ADHD en wilde me door de wasstraat halen, maar daar heb ik een stokje voor gestoken. Dit is wie ik ben en dat heeft me behoorlijk ver gebracht.”

Thuis zijn ze niet anders gewend dan dat ze voortdurend aan het werk is en met honderd dingen tegelijk bezig is. Voorlopig zit ze van maandag tot vrijdag in Londen en vliegt ze de weekenden terug naar haar gezin in Nederland. “Maar ik ben nu ook bijna nooit thuis, dus wat dat betreft verandert er weinig voor ze”, lacht ze.

Ze kreeg het afgelopen jaar tientallen banen aangeboden in binnen- en buitenland. “Ik kreeg steeds te horen: ‘name your price’. Dat is natuurlijk strelend voor mijn ego en daarnaast was ik helemaal klaar met het ondernemen. Ik wilde me nergens inkopen en ik was al die kansloze kopjes koffie met mensen die een ‘geweldig’ businessidee hadden en wat van me moesten – liefst gratis – behoorlijk beu.”

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Laat de klantenservice je terugbellen!