Loopbaan

Juridische zaken
IG IT Recht zoekt voor samenwerking binnen KNVI

IG IT Recht zoekt voor samenwerking binnen de KNVI

“Het is belangrijk dat juristen en informatieprofessionals kennis delen”, zegt voorzitter IG IT Recht Natascha van Duuren

Natascha van Duuren © Natascha van Duuren
17 juni 2020

Niet alleen IT-juristen maar ook informatieprofessionals moeten zich bewust zijn van het rechtskader van het werk. “Daarom hoort digitaal recht, in elk geval op hoofdlijnen, thuis in de bestuurskamer van elk bedrijf en elke overheidsorganisatie”, zegt Natascha van Duuren, voorzitter van de IG IT Recht van de KNVI en advocaat-partner bij De Clercq Advocaten Notariaat.

In 2016 bracht de informatiegroep de eerste bundel uit: Digitaal recht voor IT-professionals. Daarna volgden de bundels ‘Multidisciplinaire aspecten van blockchain’ en ‘Multidisciplinaire aspecten van artificial intelligence’. “We proberen met de IG actuele onderwerpen multidisciplinair op te pakken. Naast de twee boeken, die samen met andere IG’s werden samengesteld, organiseerde IG IT Recht twee nationale debatten, ook over blockchain en AI. “We proberen de verbinding te zoeken en het samenwerken binnen de KNVI te bevorderen.”

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!