Beheer

Infrastructuur

HP maakt draadloos printen makkelijker

23 september 2015

HP brengt vier nieuwe printers die zijn voorzien van een mogelijkheid om ze draadloos aan te sturen. Het gaat daarbij om ENVY, OfficeJet en DeskJet printers. Deze printers bieden de laatste mobiele printoplossingen voor een gemakkelijke manier van printen direct vanaf smartphone of tablet. De nieuwe printers hebben een laser-engine en ze zijn sneller dan voorgaande modellen. Het gaat hierbij om:

De HP ENVY 4520, een alles-in-één-printer voor huishoudens waar men veel online is. Vanaf smartphone of tablet kan eenvoudig een opdracht aan de printer worden gegeven.

De HP ENVY 5540 e-All-in-One biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om te printen vanaf smartphone of tablet. De nieuwe HP ENVY printer is in vijf minuten geïnstalleerd. Het apparaat biedt de flexibiliteit om vanaf elke smartphone of tablet te printen, zonder de aanwezigheid van een router of een lokaal draadloos netwerk.

De HP OfficeJet 4650 All-in-one printer beschikt over HP’s mobiele Out-of-box (mOOBE) Experience, volgens HP de gemakkelijkste manier om draadloos te printen vanaf je smartphone of tablet. Deze printer is uitgerust met een Auto deploy papierlade en een aanrakingsgevoelig display.

De HP DeskJet 3630 is een betaalbare, handzame all-in-one printer met draadloze print-, scan- en kopieerfuncties.

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!